Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

zeko sve više i više me iznenađuješ….

Je sam li Vam rekao,znate svaku dionicu u glavu koliko košta,a pošto je zdravlje[pray]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

sa jdpl je sve jasno.
nade ima.
ako ga imaš u portfelju ( a imaš) nemoj ga prodavat po ovim cijenama, zaboravi ga do kraja drugog mjeseca…
ako ga nemaš a želiš kupit ( ili nadokupit) strpi se još malo a ako ti 30-40 kuna po dionici ne znaći ništa možeš i odmah kupovat

jeb… a ja mislio zeko da si ti po prirodi tako skuliran tip[lol]

[lol] [lol] [lol]

sa jdpl je sve jasno. nade ima. ako ga imaš u portfelju ( a imaš) nemoj ga prodavat po ovim cijenama, zaboravi ga do kraja drugog mjeseca… ako ga nemaš a želiš kupit ( ili nadokupit) strpi se još malo a ako ti 30-40 kuna po dionici ne znaći ništa možeš i odmah kupovat

Daj i meni analizu za PUNT i ATLN[pray][thumbsup]

sa jdpl je sve jasno. nade ima. ako ga imaš u portfelju ( a imaš) nemoj ga prodavat po ovim cijenama, zaboravi ga do kraja drugog mjeseca… ako ga nemaš a želiš kupit ( ili nadokupit) strpi se još malo a ako ti 30-40 kuna po dionici ne znaći ništa možeš i odmah kupovat

bravo ford imaš i za mene kakvu lipu rič ( barem što se dionica tiče)

PUNT postavit nalog za kupnju na 3,60 i čekat
ATLN postavit nalog za kupnju na 60 i čekat

bravo ford imaš i za mene kakvu lipu rič ( barem što se dionica tiče)

e ovo je sad već zajebancija…. tebi je jure sve reka…. i slažem se sa njim da imaš dobre dionice….šta se tiće dokupa mislim da ćeš na PTKM imat priliku snizit prosječni ulaz…naravno ovo vrijedi samo ako si tu ulazio u zadnjih nekoliko mjeseci…

nekako je živnula tema tu i u vrime trgovanja … kako to ????[lol]

Octopus,ako u SLO ne možeš naći one ljekove javi prijatelj šalje odmah[lol] [wink]

PUNT postavit nalog za kupnju na 3,60 i čekat ATLN postavit nalog za kupnju na 60 i čekat

na PUNT sam se smea od silnih nula…. PUNT treba čekat na 2,80

octopus: ” bravo ford imaš i za mene kakvu lipu rič ( barem što se dionica tiče) ” e ovo je sad već zajebancija…. tebi je jure sve reka…. i slažem se sa njim da imaš dobre dionice….šta se tiće dokupa mislim da ćeš na PTKM imat priliku snizit prosječni ulaz…naravno ovo vrijedi samo ako si tu ulazio u zadnjih nekoliko mjeseci…

ako bi ja htia snizit prosjek – morao bi radit u Ptkm i čekat da jih dobijem po 100kn
malo zajeb.. mora bit – ja sam več popio dar od Mravka , al još uvik se nerviram

Octopus,ako u SLO ne možeš naći one ljekove javi prijatelj šalje odmah[lol] [wink]

netriba slat – evo me !!!

New Report

Close