Evo što se događa na zse nakon svakog forumaškog sastanka …
vidiš šta si zakasnio-oni koji su bili su se odmah ujutro izkrcali….i sad čekaju…i kupuju (???) za 2dana [cool]
Ford,
zeko: ” Evo i mene,šta ste jutros nervozni[lol] [lol] [lol] Znate li da je burza ženskog roda,znači da je ovo normalno šta se događa samo što se “ovoj” poremetio ciklus to je nešto drugo[lol] [lol] [bye] ” Zeko, dalmatico će mi na ovu stranicu dovuć HANFU a ti feministkinje… Pa bar se ti bio pristojan čovjek… šta se desilo….
Daj šta se trguje,javite i meni nemoj te biti sebični[lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Dobro jutro svima, Prvo da zahvalim suputnicima na ugodnoj vožnji. Odlični su bili, jedino zamjeram pjevanje u autu na povratku. Pozdrav svim dalmatincima (split, zadar, trogir, murter, brač) i našem jedinom slovencu. Ugodno ste me svi iznenadili, prava ste ekipa. Nadam se da ćemo ponoviti okupljanje p.s. Posejdon, Vjeko nadam se da su vam želuci u redu [tongue]
nina505 , jesi ti promijenila nick ili se ovo doktor uvalio sa sličnim nickom i istim avatarom?
vistman: ” Evo što se događa na zse nakon svakog forumaškog sastanka … ” vidiš šta si zakasnio-oni koji su bili su se odmah ujutro izkrcali….i sad čekaju…i kupuju (???) za 2dana [cool]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Ford: ” zeko: ” Evo i mene,šta ste jutros nervozni[lol] [lol] [lol] Znate li da je burza ženskog roda,znači da je ovo normalno šta se događa samo što se “ovoj” poremetio ciklus to je nešto drugo[lol] [lol] [bye] ” Zeko, dalmatico će mi na ovu stranicu dovuć HANFU a ti feministkinje… Pa bar se ti bio pristojan čovjek… šta se desilo…. ” Daj šta se trguje,javite i meni nemoj te biti sebični[lol] [lol]
Za neprijatelje ću lako…..sačuvaj me bože prijatelja…..
zeko,
Ford: ” zeko: ” Evo i mene,šta ste jutros nervozni[lol] [lol] [lol] Znate li da je burza ženskog roda,znači da je ovo normalno šta se događa samo što se “ovoj” poremetio ciklus to je nešto drugo[lol] [lol] [bye] ” Zeko, dalmatico će mi na ovu stranicu dovuć HANFU a ti feministkinje… Pa bar se ti bio pristojan čovjek… šta se desilo…. ” Daj šta se trguje,javite i meni nemoj te biti sebični[lol] [lol]
apaurin ide ko lud[lol]
apaurin ide ko lud[lol]
i malo jače nešto……..