Pozdrav i ostalima, uz zahvalu za fenomenalno druženje. Iskreno, sada sam se tek probudio, jer mi je isprekidana crta još 2 sata prolazila kroz glavu doh sam zaspao (magla) . Svi ste još bolji “uživo” nego na forumu.[thumbsup]
Dobro jutro svima,
Prvo da zahvalim suputnicima na ugodnoj vožnji. Odlični su bili, jedino zamjeram pjevanje u autu na povratku.
Pozdrav svim dalmatincima (split, zadar, trogir, murter, brač) i našem jedinom slovencu. Ugodno ste me svi iznenadili, prava ste ekipa. Nadam se da ćemo ponoviti okupljanje
p.s. Posejdon, Vjeko nadam se da su vam želuci u redu [tongue]
svojnov9: ” Prije svega da zahvalim svim prisutnim na krasno provedenom vremenu a zatim Suzani na organizaciji i trudu.Ekipi iz Zg(Nina,Vjeko,Posejdon,Alabana) svaka čast jer su bili u svakom pogledu perfektni(ne samo u zahebanciji nego i u konkretnim stvarima od TA do odokativne metode).Još jednom zahvala Velikom Oktopusu na srčanosti i želji da sa nama podjeli slobodno vrijeme:A svakako veliko hvala hrabroj Murterskoj dami sa nikom Ivanasi koja se iskazala u duel ekspertizama.Za sve ostale ,Mark1,Zeko,Drchip,Ford,Dalmatiko,Nikson,Brentoš,Mravak vrijedi sve gore navedeno uz dodatak za kraj-ponosan sam na sve vas[bye]. ” Svojnov svaka čast! Nisam se nada da ti možeš ovako dobro…
i sad samo da čujem nešto protiv njega……
[wink]
Ekipa,sljedeći petak u 19 h opet okupljanje u Splitu…
Mark1 je već imao neke prijedloge glede restorana… pa molim njega i ostale koji imaju koji dobar prijedlog gdje bi se mogli jaći da se jave pa da i to definiramo danas ili sutra…
svojnov9: ” Prije svega da zahvalim svim prisutnim na krasno provedenom vremenu a zatim Suzani na organizaciji i trudu.Ekipi iz Zg(Nina,Vjeko,Posejdon,Alabana) svaka čast jer su bili u svakom pogledu perfektni(ne samo u zahebanciji nego i u konkretnim stvarima od TA do odokativne metode).Još jednom zahvala Velikom Oktopusu na srčanosti i želji da sa nama podjeli slobodno vrijeme:A svakako veliko hvala hrabroj Murterskoj dami sa nikom Ivanasi koja se iskazala u duel ekspertizama.Za sve ostale ,Mark1,Zeko,Drchip,Ford,Dalmatiko,Nikson,Brentoš,Mravak vrijedi sve gore navedeno uz dodatak za kraj-ponosan sam na sve vas[bye]. ” Svojnov svaka čast! Nisam se nada da ti možeš ovako dobro…
Dobio sam info iz pouzdanog izvora da mu je to sastavila žena
[lol] [lol] [lol]
Ekipa,sljedeći petak u 19 h opet okupljanje u Splitu… Mark1 je već imao neke prijedloge glede restorana… pa molim njega i ostale koji imaju koji dobar prijedlog gdje bi se mogli jaći da se jave pa da i to definiramo danas ili sutra…
Ako nemate drugih prijedloga za restoran idemo opet u Kašteleta… ovi šta bi sjedili do ujutro neka iza Kašteleta idu u neku diskoteku…
Forde,koji je Markov prijedlog
Imaš par stranica unazad… šalim se.. spominja je neki restoran na zenti ili tako nešto… sad će se on javit pa će objasnit….
zeko:
”
Forde,koji je Markov prijedlog
”
Imaš par stranica unazad… šalim se.. spominja je neki restoran na zenti ili tako nešto… sad će se on javit pa će objasnit….
polako vas dvojica tek ste ručali , a već mislite o večeri , posla sam dio slikica jeste šta dobili…..
U mene nula slika… budeš li predlaga restoran ko šta šalješ slike nećemo ništa znat prije petka u 18.55