Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

A vidi moje dalmatinske forumaše i forumašice kako ih je u krevet pospremilo dananšnje ispijanje finog vina i časkanje sa burzovnim supatnicima. [smiley] [lol]

Samo vi pajkite….

Posejdon opet bdije nad vama… i želi vam lijepe snove…. [thumbsup]

La vita e bella!

Dobro jutro dobri ljudi,bilo je lipo sinoć.Još spavate,ali kad se probudite,dojam će vam bit još bolji.
[yawn]

Dobro jutro, sinoć nisam tila šuškati po kući i paliti komp da ne probudim ušuškane, pa vam se tek sad javljam, sretno sam stigla…..a sinoć mi je bilo predivno…
još skupljam dojmove pa se vidimo kasnije…
pozdrav

Dobro jutro, Mark di si…kava je već gotova…pozdrav spavalicama ….i još jednom da zahvalim svima na dolasku i predivnom druženju….

Dobro jutro, Mark di si…kava je već gotova…pozdrav spavalicama ….i još jednom da zahvalim svima na dolasku i predivnom druženju….

dobro jutro , evo taman pijem ,fotke šaljem tek popodne imam obaveza danas……….. Ivanasi napokon da si se javila ……….

Vidi se tko je naućio noćariti…[smiley]…ti i dalmatico…ovi drugi neće prije podne….[wink]

Vidi se tko je naućio noćariti…[smiley]…ti i dalmatico…ovi drugi neće prije podne….[wink]

obiša sam već ribarnicu , mislija da ću srest doktora negdi , ali ništa od toga kao ni ribe…….

sjuzann: ” Vidi se tko je naućio noćariti…[smiley]…ti i dalmatico…ovi drugi neće prije podne….[wink] ” obiša sam već ribarnicu , mislija da ću srest doktora negdi , ali ništa od toga kao ni ribe…….

pusti doktora, sad je u najlipšem snu i sanja Saš….

[thumbsup][thumbsup]

usput na pm , mail adrese bi molija od ZG ekipe , ivanasi ,nikson i mravak..

mark1: ” sjuzann: ” Vidi se tko je naućio noćariti…[smiley]…ti i dalmatico…ovi drugi neće prije podne….[wink] ” obiša sam već ribarnicu , mislija da ću srest doktora negdi , ali ništa od toga kao ni ribe……. ” pusti doktora, sad je u najlipšem snu i sanja Saš….

Evo ja sam več usisa kuću ….. sad brišem prašinu …[thumbsup]

Sad cu ici do Joker-a na piv…. kavu …. i kupiti one slusalice za skype … ako me …. “zajeb” nije zaheb……

New Report

Close