Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Prije svega da zahvalim svim prisutnim na krasno provedenom vremenu a zatim Suzani na organizaciji i trudu.Ekipi iz Zg(Nina,Vjeko,Posejdon,Alabana) svaka čast jer su bili u svakom pogledu perfektni(ne samo u zahebanciji nego i u konkretnim stvarima od TA do odokativne metode).Još jednom zahvala Velikom Oktopusu na srčanosti i želji da sa nama podjeli slobodno vrijeme:A svakako veliko hvala hrabroj Murterskoj dami sa nikom Ivanasi koja se iskazala u duel ekspertizama.Za sve ostale ,Mark1,Zeko,Drchip,Ford,Dalmatiko,Nikson,Brentoš,Mravak vrijedi sve gore navedeno uz dodatak za kraj-ponosan sam na sve vas[bye].

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

lipo napisano svojnov u ovu uru[thumbsup]

Puklo ga pivo ….

A šta bi tek bilo da nisam popio.[thumbsup]

mark1:

Puklo ga pivo ….

potrudija se bez obzira na sve…..

mark1: ” lipo napisano svojnov u ovu uru[thumbsup] ” Puklo ga pivo ….

Sve mi je popia…

Drćip ostavio sam se ako si zaboravio..

Je doktore i meni je maznija pivu svojnov 9

Prije svega da zahvalim svim prisutnim na krasno provedenom vremenu a zatim Suzani na organizaciji i trudu.Ekipi iz Zg(Nina,Vjeko,Posejdon,Alabana) svaka čast jer su bili u svakom pogledu perfektni(ne samo u zahebanciji nego i u konkretnim stvarima od TA do odokativne metode).Još jednom zahvala Velikom Oktopusu na srčanosti i želji da sa nama podjeli slobodno vrijeme:A svakako veliko hvala hrabroj Murterskoj dami sa nikom Ivanasi koja se iskazala u duel ekspertizama.Za sve ostale ,Mark1,Zeko,Drchip,Ford,Dalmatiko,Nikson,Brentoš,Mravak vrijedi sve gore navedeno uz dodatak za kraj-ponosan sam na sve vas[bye].

Sve stoji svojnov9 … bit ćeš naš glasogovornik …. mi pijemo ti pričaš ….

Mark jesi li ga do vrata odnija da je ovako vrckast.

Mark jesi li ga do vrata odnija da je ovako vrckast.

Ali Zeko mi je sumnjiv…..

Nik da je bilo ostat bar još uru.

New Report

Close