Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

drchip zahvaljujem !!

drchip zahvaljujem !!

Samo ti nama dođi

drchip zahvaljujem !!

zahvali mu tako šta češ sjedit kraj njega…

dobrovečer ekipa[rolleyes]

evo čitam šta pišete kako bi sutra našla put, ali bi mi trebao nečiji mob ko zna put da se ne izgubim

evo čitam šta pišete kako bi sutra našla put, ali bi mi trebao nečiji mob ko zna put da se ne izgubim

Forde,da je pokupimo isto nam je usput,ali na tebi je

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ivanasi: ” evo čitam šta pišete kako bi sutra našla put, ali bi mi trebao nečiji mob ko zna put da se ne izgubim ” Forde,da je pokupimo isto nam je usput,ali na tebi je

Zeko taj ce Vas izbacit iz auta …. samo da ide po ivanasi

zeko: ” ivanasi: ” evo čitam šta pišete kako bi sutra našla put, ali bi mi trebao nečiji mob ko zna put da se ne izgubim ” Forde,da je pokupimo isto nam je usput,ali na tebi je ” Zeko taj ce Vas izbacit iz auta …. samo da ide po ivanasi

Bilo i toga zla ne bilo[thumbsup]

octopus evo malo šire čisto radi orjentacije

Forde,da je pokupimo isto nam je usput,ali na tebi je

Puno je auto u nas… ako može mark pokupit je… u njega u autu će ionako bit 3,5 čovika

zeko: ” Forde,da je pokupimo isto nam je usput,ali na tebi je ” Puno je auto u nas… ako može mark pokupit je… u njega u autu će ionako bit 3,5 čovika

[lol] [lol] [lol]

dolazim sama, nije mi problem, pao mi je portfelj u minus, ali nije beg cicija, kad je bal nek je maskembal…

a ovako ne moram nikoga gnjaviti da me vozi kući ako moji kući budu cvilili bez mene

beba ima 8 mj…

New Report

Close