Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mark1: ” je li octopus otkaza dolazak???? ” nije još al..?? jel težko nać ovaj restauran. Iz avtoputa dole di…??

nije oktopus…siđeš s auto puta poslije Posedarja, na Zadar zapad…i moraš proći kroz Murvicu…

zeko: ” Ford: ” [thumbsup] potpisujem ” Šta potpisuješ[rolleyes] ” onu tvoju zadnju poruku prenesenu sa drugog foruma

A to

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” mark1: ” je li octopus otkaza dolazak???? ” nije još al..?? jel težko nać ovaj restauran. Iz avtoputa dole di…?? ” Prvo skretanje za Zadar kad silazis s Velebita i za Zadar vozis do Murvice …. ostalo Suzana a, ja sam tamo negdje prije na PD postao kartu ….do restorana .

e sad ??? virovatno 200stranica natad

mark1: ” pa kako si ti radio unninstal…… ” Pojma ti nemam.doktor mi je sve to sredjiva

Ko sa vragom tikve sadi ….. [proud]

Zeko sredit cemo to kupi novi PC od zarade na dionicama …. imam ti par komada jeftino ….[thumbsup][thumbsup]

drchip:

octopus: ” mark1: ” je li octopus otkaza dolazak???? ” nije još al..?? jel težko nać ovaj restauran. Iz avtoputa dole di…?? ” Prvo skretanje za Zadar kad silazis s Velebita i za Zadar vozis do Murvice …. ostalo Suzana a, ja sam tamo negdje prije na PD postao kartu ….do restorana .

e sad ??? virovatno 200stranica natad

octopus eto suzann ti je mjerodavna

zeko: ” mark1: ” pa kako si ti radio unninstal…… ” Pojma ti nemam.doktor mi je sve to sredjiva ” Ko sa vragom tikve sadi ….. [proud] Zeko sredit cemo to kupi novi PC od zarade na dionicama …. imam ti par komada jeftino ….[thumbsup][thumbsup]

Nemoj brate hvala ti[lol] [lol] [lol]

a kad dođeš u Murvicu s live strane ti je restoran “Fortuna”…

Koga zanima,na mene djeluje opuštajuće
http://www.imamnovac.com/Forum/Forum.aspx?forumID=21

imamnovac i mojnovac to nije isti forum?

imamnovac i mojnovac to nije isti forum?

Nije,jesi otvorio

a kad dođeš u Murvicu s live strane ti je restoran “Fortuna”…

Octopuse evo slika na restoranu kružić

Ford: ” imamnovac i mojnovac to nije isti forum? ” Nije,jesi otvorio

jesam…

New Report

Close