Niko ne pije ,,,,,,pih;;;;to će bit ko u kazalištu ili u crkvi
Piju svi osim marka i mene… i alabame….
zeko,
Ford: ” mravak: ” Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq ” Mravak i ti svakom vjeruješ…. ” Ma sve je to ok. ali mi nije jasno doktor me zove na pivu i udjemo u kafić u 18h,a izadjemo u 24h, a ovakva gala večara traje 1h[undecid][undecid][undecid]
očito mu društvo nije pasalo…[smiley]…
drchip: ” mark1: ” doktore je li platija pagar……. ” Je Mark1 prijatelju i šampjerić mali od 2 kg …. nema nista bolje nego ič jest ribu s onima koji neznaju šta je riba … ovi Amerikanci fini ljudi malo jedu ….. jede ribu i pije “Karlovačko ” …… stomak mi se okrenia ….a, mi udri po Plavacu Bariq …. ( boca je u “Bote” 480 kn ….. ) pa sam u afan kad sam vidia račun za vino 7 boćica. ” Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq
Mravak ide na racun … boli me đon …. i to tuđi …
zeko,
Ford: ” mravak: ” Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq ” Mravak i ti svakom vjeruješ…. ” Ma sve je to ok. ali mi nije jasno doktor me zove na pivu i udjemo u kafić u 18h,a izadjemo u 24h, a ovakva gala večara traje 1h[undecid][undecid][undecid]
Zeko to se zove službena vecera pojedeš i pobjegneš …. kažes zena ceka … da nebi s njima prica o dionicama
mravak: ” drchip: ” mark1: ” doktore je li platija pagar……. ” Je Mark1 prijatelju i šampjerić mali od 2 kg …. nema nista bolje nego ič jest ribu s onima koji neznaju šta je riba … ovi Amerikanci fini ljudi malo jedu ….. jede ribu i pije “Karlovačko ” …… stomak mi se okrenia ….a, mi udri po Plavacu Bariq …. ( boca je u “Bote” 480 kn ….. ) pa sam u afan kad sam vidia račun za vino 7 boćica. ” Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq ” Mravak ide na racun … boli me đon …. i to tuđi …
Doktore možeš li u taj račun ubacit i sutrašnji u Zadru[kiss][kiss][kiss]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Pa nismo se ni ovde baš satrali razmjenjujući mišljenja o dionicama[tongue]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
mravak ova ti je dobra… i istinita…
Ovih dana ako mi tko misli loše onda me pita za dionice[angry]
Forde pozdravio te skype …. Nina ti je tamo
Forde šta oće “skajpaši”[lol] [lol] [lol]