Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Kad ti doktore prije sa večare[undecid]

i ti svakom viruješ…. srića da nisi žensko…. a i da jesi ne bi ti doktor puno naudia

nalivamo gorivo usput i stižemo u dobrom raspoloženju……..ja ne naravno

Izgleda da je došlo vrime reći dobra večer i laku noć[undecid]

Nama dvojici se ne isplati pričat dok ne drmnemo kištru[lol]

zeko:

Izgleda da je došlo vrime reći dobra večer i laku noć[undecid]

Nama dvojici se ne isplati pričat dok ne drmnemo kištru[lol]

najbolje da ponesete jednu za usput……

zeko: ” Izgleda da je došlo vrime reći dobra večer i laku noć[undecid] ” Nama dvojici se ne isplati pričat dok ne drmnemo kištru[lol]

[lol] [lol] [lol] [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mark1: ” doktore je li platija pagar……. ” Je Mark1 prijatelju i šampjerić mali od 2 kg …. nema nista bolje nego ič jest ribu s onima koji neznaju šta je riba … ovi Amerikanci fini ljudi malo jedu ….. jede ribu i pije “Karlovačko ” …… stomak mi se okrenia ….a, mi udri po Plavacu Bariq …. ( boca je u “Bote” 480 kn ….. ) pa sam u afan kad sam vidia račun za vino 7 boćica.

Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

najbolje da ponesete jednu za usput……

mark ja sam po uzoru na tebe sutra odlučio ne bumbit… pa neka se za putne kištre ili botilje pobrinu suputnici … a zeko i ja ćemo koju kištru drmnitt tamo na žnjanu… ima tamo svega

Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq

Mravak i ti svakom vjeruješ….

Niko ne pije ,,,,,,pih;;;;to će bit ko u kazalištu ili u crkvi

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

mravak: ” Dr to je moga bit jedino ZLATAN PLAVAC – GRAND CRU inaće te opljaćka ako je samo Bariq ” Mravak i ti svakom vjeruješ….

Ma sve je to ok. ali mi nije jasno doktor me zove na pivu i udjemo u kafić u 18h,a izadjemo u 24h, a ovakva gala večara traje 1h[undecid][undecid][undecid]

Niko ne pije ,,,,,,pih;;;;to će bit ko u kazalištu ili u crkvi

Varaš se,vi ne racunate na pričuvni sastav[lol] [lol] [lol]

Ma sve je to ok. ali mi nije jasno doktor me zove na pivu i udjemo u kafić u 18h,a izadjemo u 24h, a ovakva gala večara traje 1h[undecid][undecid][undecid]

Pa znate svi doktora… nije on mislija ništa loše…

New Report

Close