Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Di nam je Matejica utekla[cry]

Svojnov9 sve rastira ….

Neka vam kad ste se mene nedužna (osim PBZ-a) uhvatili.

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes]

[emo_cool]

Pa treba meni a ti Mateja samo Zeki uz dlaku……[cry]

Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes]

Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….

Svojnov9 kako tebi da pomognem kad si uvijek tu kad ja več spavam[sad] Mislim da je danas jedan rijetkih dana, da mogu nešto reči i tebi[wink]

[emo_cool]

Odma mi je oko srca toplo kad znam da si tu.a zajeba(svojnov9,) ne svaćaj ozbiljno nije mu lako[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zašto Mateja,zašto…..

mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….

Drchip nemoj tako [undecid] znaš da bi ja više voljela jednog Forda, jednog Svojnovac, jednog Drchipa, jednog Zeku, jednog Marka….[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….

E doktore napokon i od tebe nešto pametno[thumbsup]

drchip: ” mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu …. ” Drchip nemoj tako [undecid] znaš da bi ja više voljela jednog Forda, jednog Svojnovac, jednog Drchipa, jednog Zeku, jednog Marka….[lol] [lol] [lol]

Uf,ja sam mislio da si skromnija[angry]

Posao zove moram vas hitno napustiti sorry.
[bye]

New Report

Close