zeko,
Di nam je Matejica utekla[cry]
Svojnov9 sve rastira ….
Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes]
Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….
Svojnov9 kako tebi da pomognem kad si uvijek tu kad ja več spavam[sad] Mislim da je danas jedan rijetkih dana, da mogu nešto reči i tebi[wink]
[emo_cool]
Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes]
Odma mi je oko srca toplo kad znam da si tu.a zajeba(svojnov9,) ne svaćaj ozbiljno nije mu lako[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….
Drchip nemoj tako [undecid] znaš da bi ja više voljela jednog Forda, jednog Svojnovac, jednog Drchipa, jednog Zeku, jednog Marka….[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu ….
E doktore napokon i od tebe nešto pametno[thumbsup]
drchip: ” mateja: ” Zeko ja sam tu [wink] ne plači samo promatram i gledam ako treba neko pomoč[rolleyes] ” Zeko dat čemo 10 Fordova i 5 Svojovac9 za jednu našu Matejicu …. ” Drchip nemoj tako [undecid] znaš da bi ja više voljela jednog Forda, jednog Svojnovac, jednog Drchipa, jednog Zeku, jednog Marka….[lol] [lol] [lol]
Uf,ja sam mislio da si skromnija[angry]