Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

drchip: ” Pazi da Vas ne uhvate … ” Hahaha sva sreća da vistman ne dolazi……[pray]

Šta tebe žulja taj vitsman[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

E zajeb,pravi si zajeb ti još nisi svatio sa čime se ja bavim,a reka sam ti pet puta[lol]

Poslije sride tek sad ništa neznam…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Vani pada kiša …. ništa od Kašteleta večeras …. vjerojatno onda nema ništa ni od Zadra …. ili ima…..

Ajme sad … kad popiz…..[proud]

Zeko budeš li me zahebava zvat ću doktora da ti nešto instalira evo meni danas nešto posla i to ne da nemogu pročitat nego nemogu ni izbrisat…

zeko: ” E zajeb,pravi si zajeb ti još nisi svatio sa čime se ja bavim,a reka sam ti pet puta[lol] ” Poslije sride tek sad ništa neznam…

Da ti pojasnim,evo pomalo pišem da možeš jasno pročitati u jednoj branši ima na desetke zanimanja i nemaju veze jedno sa drugim,ako triba pojašnjenje reci[undecid]

Dok oni privitak je neki crvić,virus…ili….??

Zeko budeš li me zahebava zvat ću doktora da ti nešto instalira evo meni danas nešto posla i to ne da nemogu pročitat nego nemogu ni izbrisat…

Ti si uvik sporo čita ….. bit će još čitaš PD od prošlog miseca što smo pisali ….

Da ti pojasnim,evo pomalo pišem da možeš jasno pročitati u jednoj branši ima na desetke zanimanja i nemaju veze jedno sa drugim,ako triba pojašnjenje reci[undecid]

Šta si se pripa čim sam doka spomenuo…

svojnov9: ” Zeko budeš li me zahebava zvat ću doktora da ti nešto instalira evo meni danas nešto posla i to ne da nemogu pročitat nego nemogu ni izbrisat… ” Ti si uvik sporo čita ….. bit će još čitaš PD od prošlog miseca što smo pisali ….

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Dok oni privitak je neki crvić,virus…ili….??

Otvori pa ćeš viditi[lol]

svojnov9: ” Dok oni privitak je neki crvić,virus…ili….?? ” Otvori pa ćeš viditi[lol]

Suzana …

Di nam je Matejica utekla[cry]

New Report

Close