Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” Zeko pa ja vas svaki dan zabavljam[lol] Pa zar nemate sunce? Kod nas je danas bio baš lijep sunčan dan[smiley] ” Šteta za tebe i octopusa što nećete doći,moram priznati da se svi slažu da ste ugodni u društvu i nadam se da će biti još prilika[thumbsup]

[kiss][kiss][embarass]

[emo_cool]

zeko: ” drchip: ” Jos malo pa u Kašteleta ….. vidimo se …[thumbsup] ” O čemu ti,pa večeras se ne okupljamo ” Ti nemoj doč onda …..

Pa kako ću moram zajebu pomoć staviti estrih[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Doktore izgleda da ti neče bit potrebno platit večeru[proud]

Nevata se taj lako za džepić moja Mateja već te poslije nego si ga počastija napadne da mu fali love….,[lol] [lol]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

drchip: ” zeko: ” drchip: ” Jos malo pa u Kašteleta ….. vidimo se …[thumbsup] ” O čemu ti,pa večeras se ne okupljamo ” Ti nemoj doč onda ….. ” Pa kako ću moram zajebu pomoć staviti estrih[lol] [lol] [lol]

Pazi da Vas ne uhvate …

@drchip
Janjetina je dozviljena,zdrava paška i ne neblja previše[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

mateja: ” Doktore izgleda da ti neče bit potrebno platit večeru[proud] ” Nevata se taj lako za džepić moja Mateja već te poslije nego si ga počastija napadne da mu fali love….,[lol] [lol]

Šta se čudiš takva mu je struka[lol] [lol] [lol]

@drchip
Janjetina je dozviljena,zdrava paška i ne neblja previše[thumbsup]

Daj mravak prevedi ovo,ili si već pijan[lol] [lol] [lol]

Zeko ti si jedan od rijetkih koji postave estrih a mogu nalit taracu sve u istu večer[thumbsup]

Ufff. moram na neku službenu večeru …. baš mi se ne ide … ja bi radije u Kaštleta …. pa makar i vi svi bili tamo …[thumbsup]

mravak: ” @drchip Janjetina je dozviljena,zdrava paška i ne neblja previše[thumbsup] ” Daj mravak prevedi ovo,ili si već pijan[lol] [lol] [lol]

Trizan sam do dan
Ma dr mi je posla neku slikovnicu pa je komentiram[wink]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Zeko ti si jedan od rijetkih koji postave estrih a mogu nalit taracu sve u istu večer[thumbsup]

E zajeb,pravi si zajeb ti još nisi svatio sa čime se ja bavim,a reka sam ti pet puta[lol]

Pazi da Vas ne uhvate …

Hahaha sva sreća da vistman ne dolazi……[pray]

New Report

Close