drchip: ” octopus: ” drchip: ” vecera nije problem …. piče neću …..[thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” oko stignem – nema pića ” Ma sve ok Octopuse ….. samo ti nama dođi …… ako nemože drugačije neka Mateja dođe , a ti ostani ….[thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” eee , znao sam !! o.k. dolazim drugi put
Octopuse pa dobiješ nagradne dionice Pounja …
Za večeras toliko …… kontrola leta …. kazala da gasi se svjetlo …..
Lijepi pozdrav svima , a naročito ovima iz dežele ….[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ostale djevojke ne mogu doči jer imaju jednu zabavu u Slonu u 20.00[wink] Drchip več zna gdje je to[proud]
[emo_cool]
Za večeras toliko …… kontrola leta …. kazala da gasi se svjetlo ….. Lijepi pozdrav svima , a naročito ovima iz dežele ….[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Kad je najljepše ti ideš[cry] Lijepo spavaj[rolleyes]
[emo_cool]
Ostale djevojke ne mogu doči jer imaju jednu zabavu u Slonu u 20.00[wink] Drchip več zna gdje je to[proud]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Dragi kolege, ma koliko mi to bilo žao bojim se da ću ovaj put nažalost u zadnji trenutak morati odustati od toliko isčekivanog susreta u zadru ….
"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"
Dragi kolege, ma koliko mi to bilo žao bojim se da ću ovaj put nažalost u zadnji trenutak morati odustati od toliko isčekivanog susreta u zadru ….
Nema predaje, nema prevare![cry]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.