Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

dobro veče !! evo moj dolazak je več 50-50 tako da ima nade[thumbsup]

E, moj zeko, a ti s doktorom na piće ideš…[smiley]

Kad bi ja išla još i na skype, muž bi me stavio pred vrata[lol]

[emo_cool]

Mateja daj dođi u Zadar …. Zeko mi prijeti ….. moraš me spašavati ….[cry][cry][cry]

dogodilo nekima da su ih žene pred vrata stavile…[smiley]

Dobra večer Mateja…vidim da si uvjek dobro raspoložena…

Sjuzann bok[smiley] Kad nisam dobre volje ja se i ne javljam, vjeruj mi da je bolje tako jer ne bi nikog više bilo ovdje[lol]

[emo_cool]

Mateja daj dođi u Zadar …. Zeko mi prijeti ….. moraš me spašavati ….[cry][cry][cry]

Ja bi došla ali ne znam kako se uvaliti Octopusu da ne bi smetala previše[undecid]

[emo_cool]

E, moj zeko, a ti s doktorom na piće ideš…[smiley]

Šta ću od njega,zove da je ima problema sa ženom pa eto malo da se opusti,ali sam ja zato ima kad sam se vratio

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

drchip: ” Mateja daj dođi u Zadar …. Zeko mi prijeti ….. moraš me spašavati ….[cry][cry][cry] ” Ja bi došla ali ne znam kako se uvaliti Octopusu da ne bi smetala previše[undecid]

ja ču znat sutra popodne pa…

sjuzann: ” E, moj zeko, a ti s doktorom na piće ideš…[smiley] ” Šta ću od njega,zove da je ima problema sa ženom pa eto malo da se opusti,ali sam ja zato ima kad sam se vratio

Nači čemo se svi ispred vrata …..[bye][bye][bye]

mateja:

drchip: ” Mateja daj dođi u Zadar …. Zeko mi prijeti ….. moraš me spašavati ….[cry][cry][cry] ” Ja bi došla ali ne znam kako se uvaliti Octopusu da ne bi smetala previše[undecid]

ja ču znat sutra popodne pa…

ne sumnjam da će octopus uložit trud da organizira dolazak………

Nema šta,Octopus i Mateja dolaze[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

New Report

Close