Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Vjeko ideš s posla ili od doma, ću te pokupiti negdje?

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Šta pitaš ako znaš? Da mislim da je to još žitnjak

Doma sam. Ne znam s kojeg kraja grada ti stižeš?

Suricata suricatta

zapad

Di dođe taj VIP salon?

Vjeko, znaš gdje je vip-centar (mobiteli) kod velesajma, na kraju prije skretanja za “Didu”?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Gle, da skratim. Imam ženski mozak za prostornu orjentaciju (bez uvrede) tako da navedi kvart, cestu, aveniju, nešto. Di ću sada tražiti mahovinu ili whatever da skužim di je zapad

Suricata suricatta

znam di je mystic na knežiji, jel’ ti to blizu?

vjeko: ” Di dođe taj VIP salon? ” Vjeko, znaš gdje je vip-centar (mobiteli) kod velesajma, na kraju prije skretanja za “Didu”?

E sad mi je malo jasnije. Stalno sam bio pod dojmom da je riječ o VIP centru, nešto nalik VIP ložama. Ovaj post o ženskom mozgu valjda objašnjava ovaj lapsus

Suricata suricatta

Gle, da skratim. Imam ženski mozak za prostornu orjentaciju (bez uvrede) tako da navedi kvart, cestu, aveniju, nešto. Di ću sada tražiti mahovinu ili whatever da skužim di je zapad

Znači imat ću kolegicu na putu 🙂

znam di je mystic na knežiji, jel’ ti to blizu?

Naravno da ne, ti ja ličim na nekog tko po kafićima brije. Usto, ja idem u kafić “Knežija” (bio već na par fotografija kao okupljalište renomiranih dečkiju). Ja sam ti sučelice Pitarellu/Mercator

Suricata suricatta

Šta pitaš ako znaš? Da mislim da je to još žitnjak

Nina…Žitnjak? to je prekoputa Sigeta, N. Zagreb

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

vjeko: ” Gle, da skratim. Imam ženski mozak za prostornu orjentaciju (bez uvrede) tako da navedi kvart, cestu, aveniju, nešto. Di ću sada tražiti mahovinu ili whatever da skužim di je zapad ” Znači imat ću kolegicu na putu 🙂

Da, ja ću uzet Cosmo pa ćemo raspravljati o novim kolekcijama za ljeto. Kuš ne, bolje da smo spremne unaprijed [smiley][smiley]

Suricata suricatta

New Report

Close