Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

i ja također

evo lipi pozdrav..nisam baš [smiley] …nešto imam danas crvene oči[lol]

pozdrav octopus… tvoje dionice je potvrdio jure….. nemaš straha… a i meni se izbor ne čini loš….

Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje!
Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao.
Nakon kiše dolazi…… [thumbsup]

La vita e bella!

di su pita damatiko

posla sam ti na pm

Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup]

pozdrav Posejdone….
Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike….

da je malo ranije iša bi ali sad mi je kušin privlačniji od doktora

Posejdon: ” Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup] ” pozdrav Posejdone…. Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike….

Kakva panika? [shocked]
Danas sam daytradao, što ne radim često te sam čak i podebljao lisnicu.
Moram se pripremiti za subotu, ke ne? [proud]

Ništa nas ne smije iznenaditi!

La vita e bella!

Ford: ” Posejdon: ” Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup] ” pozdrav Posejdone…. Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike…. ” Kakva panika? [shocked] Danas sam daytradao, što ne radim često te sam čak i podebljao lisnicu. Moram se pripremiti za subotu, ke ne? [proud] Ništa nas ne smije iznenaditi!

Nice, bravo Posejdone.

Sad sam samo uvjereniji da ću novčanik ostaviti doma
[smiley][smiley][smiley]

Suricata suricatta

Nice, bravo Posejdone. Sad sam samo uvjereniji da ću novčanik ostaviti doma [smiley][smiley][smiley]

O Vjeko, pa to je gotova stvar!
Od mene dobivaš jedan sokić od jagoda, pošto moraš biti trijezan jer je pravi moderator uviijek na zadatku.
Moraš nas čuvati, paziti i braniti, a na nama je da te dotučemo! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

vjeko je zbrisa već sam se tija grebat za moderiranje

niksone ali si još na moderiranju….?

vjeko je zbrisa već sam se tija grebat za moderiranje

nema niksone pravilo je pravilo…….

New Report

Close