evo lipi pozdrav..nisam baš [smiley] …nešto imam danas crvene oči[lol]
pozdrav octopus… tvoje dionice je potvrdio jure….. nemaš straha… a i meni se izbor ne čini loš….
Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje!
Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao.
Nakon kiše dolazi…… [thumbsup]
di su pita damatiko
posla sam ti na pm
Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup]
pozdrav Posejdone….
Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike….
Posejdon: ” Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup] ” pozdrav Posejdone…. Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike….
Kakva panika? [shocked]
Danas sam daytradao, što ne radim često te sam čak i podebljao lisnicu.
Moram se pripremiti za subotu, ke ne? [proud]
Ništa nas ne smije iznenaditi!
Ford: ” Posejdon: ” Samo da pozdravim moje drage forumaše dalmatince, sve one koji se tako osjećaju [lol] i sve vas koji to niste, ali ste dobre volje! Pozdrav i onima koje je današnji dan dotukao. Nakon kiše dolazi…… [thumbsup] ” pozdrav Posejdone…. Hvala na dobrim željama… nadam se da si preživio današnji dan bez panike…. ” Kakva panika? [shocked] Danas sam daytradao, što ne radim često te sam čak i podebljao lisnicu. Moram se pripremiti za subotu, ke ne? [proud] Ništa nas ne smije iznenaditi!
Nice, bravo Posejdone.
Sad sam samo uvjereniji da ću novčanik ostaviti doma
[smiley][smiley][smiley]
Nice, bravo Posejdone. Sad sam samo uvjereniji da ću novčanik ostaviti doma [smiley][smiley][smiley]
O Vjeko, pa to je gotova stvar!
Od mene dobivaš jedan sokić od jagoda, pošto moraš biti trijezan jer je pravi moderator uviijek na zadatku.
Moraš nas čuvati, paziti i braniti, a na nama je da te dotučemo! [lol] [lol] [lol]
vjeko je zbrisa već sam se tija grebat za moderiranje
nema niksone pravilo je pravilo…….