Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

O kakvoj korekciji pricate[lol]

Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ????

zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ????

Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol]
A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

drchip: ” zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ???? ” Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol] A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye]

Sutra ćemo instalirati kemeru ….. ne brini …..[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

zeko: ” drchip: ” zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ???? ” Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol] A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye] ” Sutra ćemo instalirati kemeru ….. ne brini …..[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Da mi ženu vidiš???[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ljudi odo ja na košarku…. nemojte pravit nered dok me ne bude[pray]

forde objasni ovome mojnovac kad se ide u ZD……..

sorry već sam u žurbi.

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Ispisali ste stotine i stotine stranica, pa mi nije jasno kad vi stignete raditi analize, projekcije i procjene. Volio bih i ja potegnuti do Zadra da vidim kakvi ste to vi ulagači, samo u ovoj šumi postova ne mogu naći ni kad ni di je okupljanje.

misliš da oni neštro procjenjuju i analiziraju…oni to odoka….[smiley]

Okupljanje je u subotu 19.01. u 18 h, restoran “Fortuna” u Murvici…

VRAĆAM SE ODMAH [cool]

Okupljanje je u subotu 19.01. u 18 h, restoran “Fortuna” u Murvici…

U sklopu hotela “Murvica”,Donja Murvica 157,Zadar
Jel to to?
http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=5944

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

sjuzann: ” Okupljanje je u subotu 19.01. u 18 h, restoran “Fortuna” u Murvici… ” U sklopu hotela “Murvica”,Donja Murvica 157,Zadar Jel to to? http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=5944

Je, ljudino

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Forde kakav si u petak

New Report

Close