zeko,
O kakvoj korekciji pricate[lol]
Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ????
zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ????
Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol]
A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
drchip: ” zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ???? ” Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol] A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye]
Sutra ćemo instalirati kemeru ….. ne brini …..[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
zeko: ” drchip: ” zeko: ” O kakvoj korekciji pricate[lol] ” Još ti računalo radi …… ???????? [cry][cry][cry] ….. ???? ” Evo moram pohvaliti doktora,nazvao me je i po njegovim instrukcijama izbacili smo skayp iz racunala[lol] [lol] A kako i nebi kad bolje razmisli izašli bi u crnoj kronici[bye] ” Sutra ćemo instalirati kemeru ….. ne brini …..[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Da mi ženu vidiš???[bye]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
forde objasni ovome mojnovac kad se ide u ZD……..
sorry već sam u žurbi.
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ispisali ste stotine i stotine stranica, pa mi nije jasno kad vi stignete raditi analize, projekcije i procjene. Volio bih i ja potegnuti do Zadra da vidim kakvi ste to vi ulagači, samo u ovoj šumi postova ne mogu naći ni kad ni di je okupljanje.
misliš da oni neštro procjenjuju i analiziraju…oni to odoka….[smiley]
Okupljanje je u subotu 19.01. u 18 h, restoran “Fortuna” u Murvici…
U sklopu hotela “Murvica”,Donja Murvica 157,Zadar
Jel to to?
http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=5944
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
sjuzann: ” Okupljanje je u subotu 19.01. u 18 h, restoran “Fortuna” u Murvici… ” U sklopu hotela “Murvica”,Donja Murvica 157,Zadar Jel to to? http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=5944
Je, ljudino
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.