Forde nina za ovaj put ima prijevoz , nego kod tebe ima mista u autu pa da okreneš priko Rijeke……
Okrenija bi ja…. ali samo normalni dolaze u obzir….. dao sam oglas jutros… još se nitko nije javio
” A nisam pametna, često mi tebe spominje [proud]
Spominjem i drchipa pa to ne znaći da ima nešto između nas….[smiley]
Ford,
Alabama: ” ] ” Sigurno ne zbog mene[wink] ” Zbog tebe bi u Zadar išao preko Dubrovnika [smiley]
Hvala, prijatelju. Ti si stvoren za diplomaciju. Šteta što nisi u HDZ-u. Kako te je Zoki uspio smotati?[rolleyes]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ford,
Desilo mi se još gore…smotala me Pusićka….
I ti nasjeo. Pa to je žena kao i svaka druga…..puno obećava……..a na kraju[yawn]
Alabama ima radosnu vijest ….. iznerviran stanjem na zse ….
……prekinio dijetu i sad jedem topli sendvić … pa šta bude … bolje sit ….
……samo nek me nerviraju i dalje …sad mi je lakše
Ford,
Alabama: ” ] ” Sigurno ne zbog mene[wink] ” Zbog tebe bi u Zadar išao preko Dubrovnika [smiley]
Forde pokupi Miska[rolleyes]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Alabama ima radosnu vijest ….. iznerviran stanjem na zse …. ……prekinio dijetu i sad jedem topli sendvić … pa šta bude … bolje sit …. ……samo nek me nerviraju i dalje …sad mi je lakše
Ma, Doc, opće se ne nerviram. Baš sam dobre volje. Neće ovo dugo trajati. Uskoro će biti još gore.[angry]
drchip: ” Alabama ima radosnu vijest ….. iznerviran stanjem na zse …. ……prekinio dijetu i sad jedem topli sendvić … pa šta bude … bolje sit …. ……samo nek me nerviraju i dalje …sad mi je lakše ” Ma, Doc, opće se ne nerviram. Baš sam dobre volje. Neće ovo dugo trajati. Uskoro će biti još gore.[angry]
alabama ne znam zašto, ali uvijek me uspiješ utješiti
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama