Ford: ” Ovo danas se zove korekcija…… ” Ovo se zove panika. Korekcija tek slijedi.
Alabama složila bih se s tobom [cry]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
Ispisali ste stotine i stotine stranica, pa mi nije jasno kad vi stignete raditi analize, projekcije i procjene. Volio bih i ja potegnuti do Zadra da vidim kakvi ste to vi ulagači, samo u ovoj šumi postova ne mogu naći ni kad ni di je okupljanje.
19.01. u Fortuni (zadar)
18:00 h
Ispisali ste stotine i stotine stranica, pa mi nije jasno kad vi stignete raditi analize, projekcije i procjene. Volio bih i ja potegnuti do Zadra da vidim kakvi ste to vi ulagači, samo u ovoj šumi postova ne mogu naći ni kad ni di je okupljanje.
Ako se ovako nastavi, biti će na Markovom trgu u Zagrebu.[bye]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ispisali ste stotine i stotine stranica, pa mi nije jasno kad vi stignete raditi analize, projekcije i procjene.
Volio bih i ja potegnuti do Zadra da vidim kakvi ste to vi ulagači, samo u ovoj šumi postova ne mogu naći ni kad ni di je okupljanje.
stock prijavu dolaska možeš uputit kolegici sjuzann ili fordu…….jelovnik možeš nać među zadnjih par stranica , a druženje će bit puno bolje nego trenutno stanje na burzi………..
. ” Ako se ovako nastavi, biti će na Markovom trgu u Zagrebu.[bye]
[thumbsup][thumbsup]
Ford,
Alabama: ” . ” Ako se ovako nastavi, biti će na Markovom trgu u Zagrebu.[bye] ” [thumbsup][thumbsup]
Forde zašto ja imam osjećaj da bi ti svim silama preko ZG na okupljanje [proud]
Ford: ” Alabama: ” . ” Ako se ovako nastavi, biti će na Markovom trgu u Zagrebu.[bye] ” [thumbsup][thumbsup] ” Forde zašto ja imam osjećaj da bi ti svim silama preko ZG na okupljanje [proud]
Sigurno ne zbog mene[wink]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
” Forde zašto ja imam osjećaj da bi ti svim silama preko ZG na okupljanje [proud]
Vjeruj svojim osječajima
[smiley]
] ” Sigurno ne zbog mene[wink]
Zbog tebe bi u Zadar išao preko Dubrovnika
[smiley]
Ford,
Alabama:
”
] ” Sigurno ne zbog mene[wink]
”
Zbog tebe bi u Zadar išao preko Dubrovnika
[smiley]
Forde nina za ovaj put ima prijevoz , nego kod tebe ima mista u autu pa da okreneš priko Rijeke……
nina505: ” Ford: ” Alabama: ” . ” Ako se ovako nastavi, biti će na Markovom trgu u Zagrebu.[bye] ” [thumbsup][thumbsup] ” Forde zašto ja imam osjećaj da bi ti svim silama preko ZG na okupljanje [proud] ” Sigurno ne zbog mene[wink]
A nisam pametna, često mi tebe spominje
[proud]