Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

vrati se jednu- dvi stranice ………uglavnom predjelo malo hobotnice ko voli , pršut, sir ,dvi peke sa janjetinom teletinom , krumpiri , a ima i po želji…..

sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” i vidi ih Mark…sad kad je riješen jelovnik svi nestali….ma da mi je samo znati di…[lol] [lol] ” Tu smo suzana,ja rješavam da izbacim skyp,pa sam malo zauzet ” jesi ti pitao doktora smiješ li to…[smiley] ” Bolje da ga ne pitam,isključit će mi struju još[pray]

Zeko, da li se i tebi svako malo, pojavljuje neka golotinja na skypu?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

zeko:

sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” i vidi ih Mark…sad kad je riješen jelovnik svi nestali….ma da mi je samo znati di…[lol] [lol] ” Tu smo suzana,ja rješavam da izbacim skyp,pa sam malo zauzet ” jesi ti pitao doktora smiješ li to…[smiley] ” Bolje da ga ne pitam,isključit će mi struju još[pray]

Zeko, da li se i tebi svako malo, pojavljuje neka golotinja na skypu?

[lol] [lol] [lol] [lol]

zeko pa ja bi tražio odštetu ( u dionicama ili pivi) od ovih koji su te navukli na to sr…!!!

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko ima li problema ???? Ni si spojia kameru ….. reka sam ti ako triba zovi me doma …. poslat cu ti tel na PM ako hoces ….

zeko: ” sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” i vidi ih Mark…sad kad je riješen jelovnik svi nestali….ma da mi je samo znati di…[lol] [lol] ” Tu smo suzana,ja rješavam da izbacim skyp,pa sam malo zauzet ” jesi ti pitao doktora smiješ li to…[smiley] ” Bolje da ga ne pitam,isključit će mi struju još[pray] ” Zeko, da li se i tebi svako malo, pojavljuje neka golotinja na skypu?

E da je bar nešto dobro,nego pede..[angry]

izgleda da je zeko sve izbrisa ……….

Zeko ima li problema ???? Ni si spojia kameru ….. reka sam ti ako triba zovi me doma …. poslat cu ti tel na PM ako hoces ….

Ne riješim li ovo,ti sigurno nećeš doći u ZD[lol] [lol] [lol]

da ne bi letija kompj. kroz prozor…….

da ne bi letija kompj. kroz prozor…….

To sigurno,ali kad se uvatim doktora[lol] [lol]

evo kad sam spomenija prozor jedna istinita zgoda , nije se meni dogodila već koleg , evo ukratko:

dolazi on svaki dan umoran sa posla , smjenski rad , umoran nemože ni ručat , žena grintava zašto ne jede popizdi i baci teču kroz prozor. Kad je jozo vidija šta je uradila dohvato stol i stolice i sve kroz prozor , viće ona šta radiš Jozo , a on odgovori p. ti materina sad ćemo vani ručat…….

evo kad sam spomenija prozor jedna istinita zgoda , nije se meni dogodila već koleg , evo ukratko: dolazi on svaki dan umoran sa posla , smjenski rad , umoran nemože ni ručat , žena grintava zašto ne jede popizdi i baci teču kroz prozor. Kad je jozo vidija šta je uradila dohvato stol i stolice i sve kroz prozor , viće ona šta radiš Jozo , a on odgovori p. ti materina sad ćemo vani ručat…….

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close