budite bez brige akcija “Fortuna” je koordinirana imeđu mene i sjuzann , tako ako ne budete zdovoljni tu sam…..samo mi nemojte mravka slat kao izaslanika…..
zeko: ” Evo da se i ja izjasnim povodom jelovnika,vec sam napisao prije da je teško u ovo vrime nać janje mozemo samo ovna[lol] Druga stvar ja bi prepustio suzani da odabere jelovnik,već je čula mišljenja šta se otprilike želi,ipak da nije nje ne bi bilo okupljanja u ZD ” želim da svi budu zadovoljni tako nek se izjasne…
Mi iz ZG-a nismo izbirljivi. Slažemo se sa Mark1 i Sjuzann. Hrana nije najbitnija, nego društvo[thumbsup]
šta je ovo u dnu ekrana stalno se pali “dioničari/skype chat”
Daj Mark ti si pametan čovik,reci mi je li ovaj skyp moze praviti probleme,odgovori brže dok nisam stuka kom…
dobar alabama , a uvjeren sam da ustvari svi tako razmišljamo , ali eto na forumu pa moramo malo debate….
mark1:
”
šta je ovo u dnu ekrana stalno se pali “dioničari/skype chat”
”
Daj Mark ti si pametan čovik,reci mi je li ovaj skyp moze praviti probleme,odgovori brže dok nisam stuka kom…
može usporavat , kad ti se prikače neki albanci ka meni , odjednom u po rada upadnu sa nekakvim slikama obitelji traže pomoć da ih primim na ljetovanje…..
i vidi ih Mark…sad kad je riješen jelovnik svi nestali….ma da mi je samo znati di…[lol] [lol]
a znaš di su , ali vidiš na poziv kako se odmah uključuju , ozbiljna je to ekipa……….
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
ne mogu nigdi smistit ovog smajlića , smije se naopako , ali se ipak smije , da ga netko ne tuče………
i vidi ih Mark…sad kad je riješen jelovnik svi nestali….ma da mi je samo znati di…[lol] [lol]
Tu smo suzana,ja rješavam da izbacim skyp,pa sam malo zauzet