Di su ostali vidim Zeku i Mravka na skype ali ne pisu samo gledaju a tamo niko … ne piše ….. ?????
zeko još zbraja plus danas………
neki dan sam u mog mesara gleda janje sa paga nema nego malo priko 8 kila , a kad ga zavrtiš dođe na ništa…..
Stvarno ste blesavi …. zaboravimo pečenu janjetinu … smislite nešto drugo šta ga sad tupite ….
ma stat ću ja u Boraju u Lole satrat kil-dva pa ću doć u Zadar i glumit finoču , pijuckat i bockat pršutić[lol] [lol]
[smiley][smiley][smiley][thumbsup]
Evo da se i ja izjasnim povodom jelovnika,vec sam napisao prije da je teško u ovo vrime nać janje mozemo samo ovna[lol]
Druga stvar ja bi prepustio suzani da odabere jelovnik,već je čula mišljenja šta se otprilike želi,ipak da nije nje ne bi bilo okupljanja u ZD
drchip: ” Di su ostali vidim Zeku i Mravka na skype ali ne pisu samo gledaju a tamo niko … ne piše ….. ????? ” zeko još zbraja plus danas………
Doktore od kad sam instalira tvoj skyp,sje….. mi je sve, nemogu se registrirati na ostalo [angry] [angry] [angry]
Ništa od mene, nema nitko zainteresiran iz moje okolice za put u Zadar! Sorry!
Uživajte!
Doktore od kad sam instalira tvoj skyp,sje….. mi je sve, nemogu se registrirati na ostalo [angry] [angry] [angry]
Mislis da ti je to slučajno ….[proud][proud][proud]
Evo da se i ja izjasnim povodom jelovnika,vec sam napisao prije da je teško u ovo vrime nać janje mozemo samo ovna[lol]
Druga stvar ja bi prepustio suzani da odabere jelovnik,već je čula mišljenja šta se otprilike želi,ipak da nije nje ne bi bilo okupljanja u ZD
slušaj osoblje je iskreno postupilo , onda se nadam da će ovo drugo biti ok……
malo za predjelo hobe , pršut sir , peka janjetina teletina krompiri , za pit po želji , vozači vodu i to je to……..biće nam u redu…
Evo da se i ja izjasnim povodom jelovnika,vec sam napisao prije da je teško u ovo vrime nać janje mozemo samo ovna[lol] Druga stvar ja bi prepustio suzani da odabere jelovnik,već je čula mišljenja šta se otprilike želi,ipak da nije nje ne bi bilo okupljanja u ZD
želim da svi budu zadovoljni tako nek se izjasne…