Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ono kaj mene najviše brine je što ste vi južnodalmatinci toliko nabrijani na to da sam nekako pod dojmom da ćete se vi okupiti već oko 14.00, a mi kad dođemo dočekat će nas skupina veseljaka i pokoji koji je odlučio malo “ubit oko” na klupici [smiley][smiley][smiley][smiley]

Nemojte krivo shvatiti

P.S. Nemojte purgerima reći ovaj dio, ali ja urgiram da i mi iz Zg prije krenemo [wink]

Vjeko samo vi iz ZG polako vozite , dogovorićemo da bude gotova iza 19 uri , ………

Na kojoj strani je onaj suzanin meni ? s brojevima ?

Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ………..

Isti si ko moja žena.[undecid]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

a ovo sa klupama jakoje izgledno samo da ne bude kiša …….

mark1:

Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ………..

Isti si ko moja žena.[undecid]

misliš škrt ili štedljiv………[wink]

a ovo sa klupama jakoje izgledno samo da ne bude kiša …….

Najavili da je u subotu lijepo i sunčano. Naročito u Dalmaciji[proud]

Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink]

Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry]

mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink] ” Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry]

zato alabama jedva čeka subotu, da izmakne kontroli….[lol]

a onda je ovaj tvoj post pohvalan alabama , misli o tvom zdravlju……

znači da ponovim janjci su pre mali za ražanj za peku su ok…..uz to idemo sa malo kosti od pršuta i vidićemo još nešto malo primorskog za predjelo…….

Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink] ” Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry] ” zato alabama jedva čeka subotu, da izmakne kontroli….[lol]

Pogodila si. Pa sve mi brane. Što zakon, što žena, a to ti je isto. Nesmiješ piti, pušiti, jesti. Samo diši, duboko diši….[embarass]

Mark1 … rekao si sve bitno … samo trebaju odlučiti i gotovo …. šta bi ili koju drugu kombinaciju hrane bi … imaju tvoj prijedlog , ako ko ima drugih bilo kakvih prijedloga želja neka kaže i to je to …

New Report

Close