Ono kaj mene najviše brine je što ste vi južnodalmatinci toliko nabrijani na to da sam nekako pod dojmom da ćete se vi okupiti već oko 14.00, a mi kad dođemo dočekat će nas skupina veseljaka i pokoji koji je odlučio malo “ubit oko” na klupici [smiley][smiley][smiley][smiley]
Nemojte krivo shvatiti
P.S. Nemojte purgerima reći ovaj dio, ali ja urgiram da i mi iz Zg prije krenemo [wink]
Vjeko samo vi iz ZG polako vozite , dogovorićemo da bude gotova iza 19 uri , ………
Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ………..
Isti si ko moja žena.[undecid]
mark1:
”
Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ………..
”
Isti si ko moja žena.[undecid]
misliš škrt ili štedljiv………[wink]
a ovo sa klupama jakoje izgledno samo da ne bude kiša …….
Najavili da je u subotu lijepo i sunčano. Naročito u Dalmaciji[proud]
Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink]
Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry]
mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink] ” Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry]
zato alabama jedva čeka subotu, da izmakne kontroli….[lol]
znači da ponovim janjci su pre mali za ražanj za peku su ok…..uz to idemo sa malo kosti od pršuta i vidićemo još nešto malo primorskog za predjelo…….
Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće ” A pršutić?[pray] ” biće malo pri kosti ajde ……….. ” Isti si ko moja žena.[undecid] ” misliš škrt ili štedljiv………[wink] ” Ma ona se kao brine o mom zdravlju, pa me hrani nekim mekinjama.[cry] ” zato alabama jedva čeka subotu, da izmakne kontroli….[lol]
Pogodila si. Pa sve mi brane. Što zakon, što žena, a to ti je isto. Nesmiješ piti, pušiti, jesti. Samo diši, duboko diši….[embarass]