mark1:
”
evo ovako osoblje restorana savjetuje za jelovnik peku janjetina teletina , naravno i malo predjela,,,,,,janjci su još mali i nakaon ražnja bi se poprilično osušili i nije to ono pravo………………….
”
Au, tebe je danas pogodilo……[undecid]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
gađa me inače u ovoj godini……..
doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren……
Osobno ja i peka ni blizu …. ja cu sa ženama ala cart
i to je zanimljiv prijedlog , ali pomalo nesiguran , ovaj je drugi ipak sigurniji…….
Ono kaj mene najviše brine je što ste vi južnodalmatinci toliko nabrijani na to da sam nekako pod dojmom da ćete se vi okupiti već oko 14.00, a mi kad dođemo dočekat će nas skupina veseljaka i pokoji koji je odlučio malo “ubit oko” na klupici [smiley][smiley][smiley][smiley]
Nemojte krivo shvatiti
P.S. Nemojte purgerima reći ovaj dio, ali ja urgiram da i mi iz Zg prije krenemo [wink]
doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren……
Šta se tebi svidjelo?[tongue]
mark1:
”
”
Šta se tebi svidjelo?[tongue]
peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće
Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće
A pršutić?[pray]
u Didovom snu se isto pekla na okupljanju peka na dalmatinski način , mislim da su svi bli zadovoljni , a i ledaši koji su bili sad tamo……
mark1:
”
Alabama: ” mark1: ” doktore znaš da se uvik vrtim oko spize pa tako i ovaj put , razgovorsa osobljem je bio nadasve otvoren…… ” Šta se tebi svidjelo?[tongue] ” peka je sasvim ok meso sočno , a janjetinu da ostavimo za baraku u sitnom……na proliće
”
A pršutić?[pray]
biće malo pri kosti ajde ………..