Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

E društvo što prije se okupite dolazi do promjene plana odnosno jelovnika za subotu…………, evo svratići i na skype ne bi li vas okupija…………

Šta se mijenja?[shocked]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

E društvo što prije se okupite dolazi do promjene plana odnosno jelovnika za subotu…………, evo svratići i na skype ne bi li vas okupija…………

Mi se dogovorili bez tebe :

1 pile 20 dkg mortadele i 1 mesni … možda koje jaje

hahaha m, to ti prema današnjem danu ili danima……

mark1: ” E društvo što prije se okupite dolazi do promjene plana odnosno jelovnika za subotu…………, evo svratići i na skype ne bi li vas okupija………… ” Mi se dogovorili bez tebe : 1 pile 20 dkg mortadele i 1 mesni … možda koje jaje

Može li i malo parizera?[pray]

Reci Mark1 pucaj ….

mark1: ” E društvo što prije se okupite dolazi do promjene plana odnosno jelovnika za subotu…………, evo svratići i na skype ne bi li vas okupija………… ” Mi se dogovorili bez tebe : 1 pile 20 dkg mortadele i 1 mesni … možda koje jaje

Ja ću doniti domaćih jaja…[smiley]

nije loše možemo i zamotat za ponit…..

evo ovako osoblje restorana savjetuje za jelovnik peku janjetina teletina , naravno i malo predjela,,,,,,janjci su još mali i nakaon ražnja bi se poprilično osušili i nije to ono pravo………………….

mislim da je ovo pošteno od osoblja , a ne da nam uvale nešto što ne valja

evo ovako osoblje restorana savjetuje za jelovnik peku janjetina teletina , naravno i malo predjela,,,,,,janjci su još mali i nakaon ražnja bi se poprilično osušili i nije to ono pravo………………….

Au, tebe je danas pogodilo……[undecid]

ajmo mišljenja , savjeti , preporuke , moje mišljenje da je sasvim ok……………

Mark1 kako ostali se dogovore …

New Report

Close