.
Slika je za uramit, i stavit iznad bračnog kreveta[smiley]
mark1:
Alabama …. slažem s tobom …. ali rekli smo stado omanje …
Alabama:
”
mark1:
”
Alabama …. slažem s tobom …. ali rekli smo stado omanje …
hebi.. doktore ti odma svakome po jednoga……..
Ja sam ovdje ali nisam dalmoš[undecid] Probijam se preko postova koje ste natukli u jednom danu[huh] i vidim da tebi to izvrsno ide Mark[thumbsup]
Ja sam ovdje ali nisam dalmoš[undecid] [thumbsup]
Vjeruj mi na riječ Mateja mi mikako nebi volili da si ti dalmoš [rolleyes] nama draža ovakva kakva jesi [proud][proud][proud]
mateja: ” Ja sam ovdje ali nisam dalmoš[undecid] [thumbsup] ” Vjeruj mi na riječ Mateja mi mikako nebi volili da si ti dalmoš [rolleyes] nama draža ovakva kakva jesi [proud][proud][proud]
Drchip pa ti si mi skroz poljepšao dan, kad te vidim da si tu a ne na skypu[smiley]
drchip: ” mateja: ” Ja sam ovdje ali nisam dalmoš[undecid] [thumbsup] ” Vjeruj mi na riječ Mateja mi mikako nebi volili da si ti dalmoš [rolleyes] nama draža ovakva kakva jesi [proud][proud][proud] ” Drchip pa ti si mi skroz poljepšao dan, kad te vidim da si tu a ne na skypu[smiley]
[smiley][smiley][smiley][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Vidim da su pripreme za Zadar u punom tijeku. Zaista želim jednom upoznati Sjuzann, jer je pravi mamac za forumaše[proud]
Ja sam ovdje ali nisam dalmoš[undecid] Probijam se preko postova koje ste natukli u jednom danu[huh] i vidim da tebi to izvrsno ide Mark[thumbsup]
Mateja oprosti nisam vidija tvoj post , hvala što si se javila u ovoj pustinji…….