500kn
Ja ti Dr. u ova doba ne volin ovce;;;;;;;do 5kg s glavom cijenim[thumbsup]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
drchip: ” 500kn ” Ja ti Dr. u ova doba ne volin ovce;;;;;;;do 5kg s glavom cijenim[thumbsup]
Dobit čes Zeca …. neces ni znati … kad pijes…sta jedes …
Malo sam brzoplet ,sad vidim da je kozle kozle je bolje od ovce[thumbsup]
Zar mislis da …. sebi loše namistit …. mi to možemo u St kad hocemo napravit gore u Sitno ja sredim + balote
mravak: ” Malo sam brzoplet ,sad vidim da je kozle kozle je bolje od ovce[thumbsup] ” Zar mislis da …. sebi loše namistit …. mi to možemo u St kad hocemo napravit gore u Sitno ja sredim + balote
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Doveš ću i prijatelja iz Dubrave sa soparnikom
drchip: ” mravak: ” Malo sam brzoplet ,sad vidim da je kozle kozle je bolje od ovce[thumbsup] ” Zar mislis da …. sebi loše namistit …. mi to možemo u St kad hocemo napravit gore u Sitno ja sredim + balote ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Mravak idi na skype tamo kucamo
mravak:
”
”
Zar mislis da …. sebi loše namistit …. mi to možemo u St kad hocemo napravit gore u Sitno ja sredim + balote
doktore to smo rekli na proliće , dosta mi je kojekakvih viroza i upala……
drchip: ” mravak: ” Malo sam brzoplet ,sad vidim da je kozle kozle je bolje od ovce[thumbsup] ” Zar mislis da …. sebi loše namistit …. mi to možemo u St kad hocemo napravit gore u Sitno ja sredim + balote ” doktore to smo rekli na proliće , dosta mi je kojekakvih viroza i upala……
Reka sam samo kad hocemo …
Uh što rano idete leć..[lol] [lol] [lol]
Kako tko! [thumbsup]
Dobro jutro forumaši!
Vama želim laku noć, a sebi inspiraciju! [smiley]
La vita e bella!