Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mora sam nabacit ovo oko cijene , samo da se zna , sjuzan kil je u ZD koliko 250,oo ??

drchip: ” mark1: ” jesmo jaki i gotovo niko ne pita pošto……… ” Mark1 …. bolje umrit sit ….. nego ka ja pasuči travu…. i jedući jabuke …. ” možeš ti sve izdržat…

E a, zaboravia sam …. intnila se danas ….. dobija sam i bananu preko mire ….

Drustvo ja vas pozdravljam,šta se dogovorite ja sam za,laku noć[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mark1:

drchip: ” mark1: ” jesmo jaki i gotovo niko ne pita pošto……… ” Mark1 …. bolje umrit sit ….. nego ka ja pasuči travu…. i jedući jabuke …. ” možeš ti sve izdržat…

E a, zaboravia sam …. intnila se danas ….. dobija sam i bananu preko mire ….

onda si joj da danas karticu da pegla kad si dobija bananu…….

mora sam nabacit ovo oko cijene , samo da se zna , sjuzan kil je u ZD koliko 250,oo ??

ne znam Mark…mogu pitati sutra…

mark1:

ne znam Mark…mogu pitati sutra…

ma eto samo da se zna da ne ispadne preskupo …….

Drustvo ja vas pozdravljam,šta se dogovorite ja sam za,laku noć[bye]

Laku noć zeko..

Mark kod mene u Sitno ti je bilo nas 8 …. kozlin i bilo vino ( koliko hoces ) s prilozima cca 1600 kn .. 7-8 kg pečenog uz aperitiv ,salatu, kruh ispod peke … itd

Sutra zovem i javim…imam cijenik pojedinačno po osobi…

mark1: ” mora sam nabacit ovo oko cijene , samo da se zna , sjuzan kil je u ZD koliko 250,oo ?? ” Mark kod mene u Sitno ti je bilo nas 8 …. kozlin i bilo vino ( koliko hoces ) s prilozima cca 1600 kn .. 7-8 kg pečenog uz aperitiv ,salatu, kruh ispod peke … itd

onda drugi put smo svi u Sitno….[wink]

mark1:

Mark kod mene u Sitno ti je bilo nas 8 …. kozlin i bilo vino ( koliko hoces ) s prilozima cca 1600 kn .. 7-8 kg pečenog uz aperitiv ,salatu, kruh ispod peke … itd

ma nisam to potega zbog neznam čega , već da ljudi znaju orjentaciono koliko će potrošit……..

500kn

New Report

Close