To moramo do petka riješiti, da li smo svi za to a onda Sjuzann lako dogovori….
Šta ako ne bude janjetine …. bude potres … nestane Pag ….
brentos:
”
To moramo do petka riješiti, da li smo svi za to a onda Sjuzann lako dogovori….
”
Šta ako ne bude janjetine …. bude potres … nestane Pag ….
to bi ti bilo ravno tome da si pobrka dane u dijeti…….
brentos: ” To moramo do petka riješiti, da li smo svi za to a onda Sjuzann lako dogovori…. ” pitam te radi kvalitete ??
Koliko znam u ovo doba godine tesko je naci janje,samo da nam ne podvale ovna[lol]
Može, može!!!
e pa to sam čeka , ljudi eto ga znači kvalitet nije upitan , ako smo svi za to tribaćemo se izjasnit.
mark1: ” brentos: ” To moramo do petka riješiti, da li smo svi za to a onda Sjuzann lako dogovori…. ” pitam te radi kvalitete ?? ” Koliko znam u ovo doba godine tesko je naci janje,samo da nam ne podvale ovna[lol]
Ma Zeko nema veze …. mi bi i medvjeda pojeli , a da neznamo …
mark1:
”
brentos: ” To moramo do petka riješiti, da li smo svi za to a onda Sjuzann lako dogovori…. ” pitam te radi kvalitete ??
”
Koliko znam u ovo doba godine tesko je naci janje,samo da nam ne podvale ovna[lol]
zeko ima sad u godini ide dupla oplodnja , ali da je sa drugog nekog područja i ne bi baš bija za janjetinu…….
Pag može….
A gospe moja [pray],,,šta ste “lajavi” malo se prebacim nešto pregledat a Vi pufff 5 stranica;;;;;
Stvarno će te potuč Komentare trgovanja[smiley]
A gospe moja [pray],,,šta ste “lajavi” malo se prebacim nešto pregledat a Vi pufff 5 stranica;;;;;
Stvarno će te potuč Komentare trgovanja[smiley]
ja to na kraju obiđem……..
Ljudi, može i sada biti mlada, imajmo povjerenja u koordinatoricu[thumbsup]
sve me strah toga….[lol] …