drchip: ” mark1: ” Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup] ” Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat ….. ” Ne triba doktore onaj moj mali je super , a stane u novčanik……
Ma mislia sam da duže možeš slikavati ….. manje ćeš jesti ….[thumbsup]
drchip:
”
mark1: ” Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup] ” Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat …..
”
Ali ne previše, biće mi neugodno poslije se gledat.[tongue]
briga te gledaš i brišeš……
mark1:
”
drchip: ” mark1: ” Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup] ” Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat ….. ” Ne triba doktore onaj moj mali je super , a stane u novčanik……
”
Ma mislia sam da duže možeš slikavati ….. manje ćeš jesti ….[thumbsup]
To mi vračaš za odijela…………..[wink]
A pokušat ćemo nešto ugurat i sročit
Ma gledam prošli tjedam sastali se neki forumaši face to face i napunili par minuta na središnjoj informativnoj emisiji na nacionalnoj TV a mi u dide i kšeleta radimo lom i niko ni u kroniku 95 da redak napiše
[cry][cry]
Vjeko.možeš li nagovoriti onog novog kolegu “ARMANIJA” da dodje jer čovjek koliko se sjećam želi se uklopiti na PD,mislim da je idealna prilika da ga ugostimo[lol]
drchip: ” mark1: ” drchip: ” mark1: ” Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup] ” Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat ….. ” Ne triba doktore onaj moj mali je super , a stane u novčanik…… ” Ma mislia sam da duže možeš slikavati ….. manje ćeš jesti ….[thumbsup] ” To mi vračaš za odijela…………..[wink]
Malo[wink]
dobar je doktor pamti pa vrati……
Mark1 ti neznas u kojem košmaru ja živim …. tjedan dana ….. skoro bez trunke mesa ….. jos malo pa ću dignut ruku na sebe ….
mark1:
”
dobar je doktor pamti pa vrati……
”
Mark1 ti neznas u kojem košmaru ja živim …. tjedan dana ….. skoro bez trunke mesa ….. jos malo pa ću dignut ruku na sebe ….
da mi ipak idemo sutra ??
Vjeko.možeš li nagovoriti onog novog kolegu “ARMANIJA” da dodje jer čovjek koliko se sjećam želi se uklopiti na PD,mislim da je idealna prilika da ga ugostimo[lol]
Nekako sumnjam da su vam namjere čiste i iskrene [smiley]