sjuzann: ” Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley] ” Mnoge ti mogu zavidit[thumbsup]
Hvala zeko….[kiss]
sjuzann: ” Moj Mark…teško će mo se izboriti za komadić mesa kad njih dvojica krenu…[smiley] ” Izgleda……….., ali neka ako gazda tamo kaže dosta su vam dva ti naruči tri……
Ma dosta je polovina
Nije se Vjeko izjasnija je li on za mlado sa Paga…………………………….
Ne brinite za mene. Svejed, porodica svejedno, svi zubi čitavi i na broju [smiley][smiley][smiley]
Usto, nisam na dijeti, a ovaj puta ne namjeravam stajati usred prostorije, slušati i fotografirati ko u Zg
mark1: ” sjuzann: ” Moj Mark…teško će mo se izboriti za komadić mesa kad njih dvojica krenu…[smiley] ” Izgleda……….., ali neka ako gazda tamo kaže dosta su vam dva ti naruči tri…… ” Ma dosta je polovina
Ma dosta je polovina ….. stada
mark1:
”
Nije se Vjeko izjasnija je li on za mlado sa Paga…………………………….
”
Ne brinite za mene. Svejed, porodica svejedno, svi zubi čitavi i na broju [smiley][smiley][smiley]
Usto, nisam na dijeti, a ovaj puta ne namjeravam stajati usred prostorije, slušati i fotografirati ko u Zg
Vjeko oće past neki članak ovdje na temi po povratku u ZG…..
Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup]
Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat …..
mark1:
”
Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup]
”
Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat …..
Ne triba doktore onaj moj mali je super , a stane u novčanik……
mark1: ” Vjeko ja ću opalit koju fotkicu bez brige , bićeš opušten……..[thumbsup] ” Samo Mark ti slikaji ….. dam ti i svoj foto aparat …..
Ali ne previše, biće mi neugodno poslije se gledat.[tongue]