Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Doktore, ti nisi zabrinut, ja pomalo već jesam…ma di je Ford….[smiley]

Bit će sa Zekom na PM o PTMK ….

sjuzann: ” Doktore, ti nisi zabrinut, ja pomalo već jesam…ma di je Ford….[smiley] ” Bit će sa Zekom na PM o PTMK ….

Doktora ko je jamo jamio je[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nije se Vjeko izjasnija je li on za mlado sa Paga…………………………….

E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue]

Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]

Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas ….

Alabama:

Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas ….

Toste vi dva na nekim djetama……??

drchip: ” Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas …. ” Toste vi dva na nekim djetama……??

Jesmo …. zbog subote [thumbsup]

Moj Mark…teško će mo se izboriti za komadić mesa kad njih dvojica krenu…[smiley]

Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]

Mnoge ti mogu zavidit[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]

Blago tebi. Meni je ovo prva u životu. Uvijek račun stigne na naplatu[angry]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Moj Mark…teško će mo se izboriti za komadić mesa kad njih dvojica krenu…[smiley]

Izgleda……….., ali neka ako gazda tamo kaže dosta su vam dva ti naruči tri……

New Report

Close