Doktore, ti nisi zabrinut, ja pomalo već jesam…ma di je Ford….[smiley]
Bit će sa Zekom na PM o PTMK ….
sjuzann: ” Doktore, ti nisi zabrinut, ja pomalo već jesam…ma di je Ford….[smiley] ” Bit će sa Zekom na PM o PTMK ….
Doktora ko je jamo jamio je[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue]
Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]
Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas ….
Alabama:
”
”
Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas ….
Toste vi dva na nekim djetama……??
drchip: ” Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Alabama znam kako ti je ….. dobia sam i 4 komadica manistre i kavenu žlicu mesa danas …. ” Toste vi dva na nekim djetama……??
Jesmo …. zbog subote [thumbsup]
Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]
Mnoge ti mogu zavidit[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Alabama: ” E hoće li više ta subota. Šora me “vitaminoza” Svaki dan voće za doručak, a svaki 4 cijeli dan samo voće[tongue] ” Srića što mi dijeta nikad nije trebala….nije ti lako…[smiley]
Blago tebi. Meni je ovo prva u životu. Uvijek račun stigne na naplatu[angry]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Moj Mark…teško će mo se izboriti za komadić mesa kad njih dvojica krenu…[smiley]
Izgleda……….., ali neka ako gazda tamo kaže dosta su vam dva ti naruči tri……