Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

drchip:

mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja

Onda je to riješeno?[pray]

Ako je baš sa Paga slažem se , još triba definirat koliko komada ….

Menu za domjenke

1. pršut, sir
2. rižot od škampi, rižot od sipe, teleći rižot
3. špageti plodovi mora, zeleni rezanci sa škampama
4.janjetina, teletina peka,
5.hobotnica pod pekom
6. lignje pod pekom
a znam da će vam se najviše sviđati
7. janjetina na ražnju…[smiley]

Suzana , je li onda bi se tamo moglo naruciti ovo :

” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii

A šta će fotke bit dobre…….

drchip: ” mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja ” Mi o hrani ….. Zeko o dionicama …. Zeko ovo je najbitnija tema …. mislim hrana ….

Slazem se,ali posto mi je jedan dio u portfelju,volio bih da me sutra razveseli,bit ce mi sladja vecera u ZD[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Alabama: ” drchip: ” mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja ” Onda je to riješeno?[pray] ” Ako je baš sa Paga slažem se , još triba definirat koliko komada ….

Omanje stado[wink]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Menu za domjenke 1. pršut, sir 2. rižot od škampi, rižot od sipe, teleći rižot 3. špageti plodovi mora, zeleni rezanci sa škampama 4.janjetina, teletina peka, 5.hobotnica pod pekom 6. lignje pod pekom a znam da će vam se najviše sviđati 7. janjetina na ražnju…[smiley]

Ja bi 1. i 7. pa opet 7. pa 7. pa 7.

Suzana , je li onda bi se tamo moglo naruciti ovo : ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii

zato i pitam doktore…da naručim…

Sjuzan po meni izbaci sve osim broja 1 i 7…..

Naravno ako ima netko neku drugu želju pretpostavljam da ima i jela po naruđbi…..

hahah koda vas je ista majka rodila….

to doktore…….

New Report

Close