Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mark1:

ŽABEEEEEEEE [tongue]

Mark ne pretjeruj ko je vidio žabu od 10 kg

Ja jesam i to puno veću…….., ti nikad ???

mravak: ” Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat?????? ” nije se javio…nisam znala da je iz Zadra…

Ja sam si dobar s njim. Neće doći

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…

Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]

Dobar ukus kolega, dobar[thumbsup]

sjuzann: ” mravak: ” Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat?????? ” nije se javio…nisam znala da je iz Zadra… ” Ja sam si dobar s njim. Neće doći

Šteta!!!!![cry]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

sjuzann:

Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…

Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]

Mravak jedan sa paga taman za nas dvojicu……

Evo nam Polančec u otvorenomu,mozda bude sta o PTKM

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo nam Polančec u otvorenomu,mozda bude sta o PTKM

Pa priča ti je Sanader u dnevniku…….

sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]

i ja … i ja …. i ja

mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja

Onda je to riješeno?[pray]

zeko: ” Evo nam Polančec u otvorenomu,mozda bude sta o PTKM ” Pa priča ti je Sanader u dnevniku…….

Bas zato,znas da oni izlete pa reču suprotno[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja

Mi o hrani ….. Zeko o dionicama …. Zeko ovo je najbitnija tema …. mislim hrana ….

New Report

Close