mark1:
”
ŽABEEEEEEEE [tongue]
”
Mark ne pretjeruj ko je vidio žabu od 10 kg
Ja jesam i to puno veću…….., ti nikad ???
mravak: ” Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat?????? ” nije se javio…nisam znala da je iz Zadra…
Ja sam si dobar s njim. Neće doći
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…
Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]
Dobar ukus kolega, dobar[thumbsup]
sjuzann: ” mravak: ” Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat?????? ” nije se javio…nisam znala da je iz Zadra… ” Ja sam si dobar s njim. Neće doći
Šteta!!!!![cry]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
sjuzann:
”
Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…
”
Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]
Mravak jedan sa paga taman za nas dvojicu……
zeko,
Evo nam Polančec u otvorenomu,mozda bude sta o PTKM
Pa priča ti je Sanader u dnevniku…….
sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup]
i ja … i ja …. i ja
mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja
Onda je to riješeno?[pray]
zeko: ” Evo nam Polančec u otvorenomu,mozda bude sta o PTKM ” Pa priča ti je Sanader u dnevniku…….
Bas zato,znas da oni izlete pa reču suprotno[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mravak: ” sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Pa ako se mene pita ja sam za hranu s Paga ,mladu i nedozrelu ali blejiiii[thumbsup] ” i ja … i ja …. i ja
Mi o hrani ….. Zeko o dionicama …. Zeko ovo je najbitnija tema …. mislim hrana ….