Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…
Ja sam te pita jednim postom nisi ništa odgovorila…..
Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…
MESOOOO
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Ja sam te pita jednim postom nisi ništa odgovorila…..
s obzirom da se još lječiš, tebi sam rekla riblju juhu za okripu…doktor i alabama su na dijeti njima salatice…a mi drugi po volji…[smiley]
Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat??????
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
zeko: ” octopus: ” drchip: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje ” to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano ” Dodji ti prijatelju u Zadar bit ćemo zadovoljni,pusti doktora samo ti polako[thumbsup] ” Zeko povedi i one tvoje prijatelje i oni su bili s nama prošli sastanak , zašto ne i ovaj ?
Ne znam,reći ću im ali oni imaju vise planova mozda su ovi vikend u drugoj drzavi
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mark1:
”
sjuzann: ” Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti… ” Ja sam te pita jednim postom nisi ništa odgovorila…..
”
s obzirom da se još lječiš, tebi sam rekla riblju juhu za okripu…doktor i alabama su na dijeti njima salatice…a mi drugi po volji…[smiley]
Neboj se sjuzann ima do subote……
ŽABEEEEEEEE [tongue]
Mark ne pretjeruj ko je vidio žabu od 10 kg
Jeli dolazi mstanic on je iz Zadra i baš bi ga tija upoznat??????
nije se javio…nisam znala da je iz Zadra…