octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje
to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano
Eto me !!!!!
Kad?????
Sve će ti glasnogovornik Ford objasnit , ova subota….
Mravak u subotu je okupljanje u 18 sati u Murvici kod Zadra u restoranu fortuna,ostalo neka napišu ostali,gren ča
E Dr. puno se ti grupišeš sa tim deklicama ,a šta na to Ford kaže???
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
drchip: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje ” to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano
Dodji ti prijatelju u Zadar bit ćemo zadovoljni,pusti doktora samo ti polako[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
octopus: ” drchip: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje ” to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano ” Dodji ti prijatelju u Zadar bit ćemo zadovoljni,pusti doktora samo ti polako[thumbsup]
Zeko povedi i one tvoje prijatelje i oni su bili s nama prošli sastanak , zašto ne i ovaj ?
Mravak u subotu je okupljanje u 18 sati u Murvici kod Zadra u restoranu fortuna,ostalo neka napišu ostali,gren ča
Dolazim baš sam se odmorija 10 dan od burze i ona mi nije toliko falila koliko društvo na Poslovnom
[thumbsup]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.