Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje

to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano

Eto me !!!!!
Kad?????

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

E Moj mravak …. dok si ti bia na skijanju bile nam Slovenke u grupni posjet ….

Eto me !!!!!
Kad?????

Sve će ti glasnogovornik Ford objasnit , ova subota….

Mravak u subotu je okupljanje u 18 sati u Murvici kod Zadra u restoranu fortuna,ostalo neka napišu ostali,gren ča

Ima li ko da plati pir ko od nas nije oženjen …. ( izuzev žena )

E Dr. puno se ti grupišeš sa tim deklicama ,a šta na to Ford kaže???

Evo i sjuzann ona je glavni organizator,,,,

drchip: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje ” to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano

Dodji ti prijatelju u Zadar bit ćemo zadovoljni,pusti doktora samo ti polako[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” drchip: ” octopus: ” drchip: ” Octopuse do Zadra ti kraće 150 km ” ?? ” Iz Ljubljane do Zadra , ti je kraće 150 km nego do Splita ,ako si stiga za skoro 4 u St onda tije ovo cca 2.30 min vožnje ” to sve o.k ..mark kaže neka produžim poslje okupljanja u ST… I to ne mogu. Ako SLUČAJNO stignem u ZD. vračam se noću u Ljubljano ” Dodji ti prijatelju u Zadar bit ćemo zadovoljni,pusti doktora samo ti polako[thumbsup]

Zeko povedi i one tvoje prijatelje i oni su bili s nama prošli sastanak , zašto ne i ovaj ?

Ljudi moji nismo pričali ništa o spizi….što mislite, što bi bilo dobro za naručiti…

Mravak u subotu je okupljanje u 18 sati u Murvici kod Zadra u restoranu fortuna,ostalo neka napišu ostali,gren ča

Dolazim baš sam se odmorija 10 dan od burze i ona mi nije toliko falila koliko društvo na Poslovnom
[thumbsup]

New Report

Close