ej ima neka mala nada da……. možda uletim u Zd. Je to moguče ili…zatvoren krug??!! imate mista za last minut?
Octopus bilo bi stvarno dobro da dođeš , netribaš mi nosit vitamine……….[thumbsup]
ej ima neka mala nada da……. možda uletim u Zd. Je to moguče ili…zatvoren krug??!! imate mista za last minut?
I ne zaboravo povest Mateju[thumbsup]
Posejdon: ” Branexy: ” Di ste ležerni, samo bi se šetali, dajte ima li ko kakav komentar na PTKM.[wink] ” Imaš komentare na temi PTKM kolega! Puno njih! [lol] [lol] [lol] Vaš link ” Ma znam ja kolega al volio bih i na ovoj temi podijelit s Dalmatincima koju o trgovini osim o use nase i podase.[lol] [lol] [lol]
To teško sa dalmošima! [lol] [lol] [lol]
octopus:
”
”
I ne zaboravo povest Mateju[thumbsup]
Zeko ostaje Zeko , podržavam…….
octopus: ” ej ima neka mala nada da……. možda uletim u Zd. Je to moguče ili…zatvoren krug??!! imate mista za last minut? ” I ne zaboravo povest Mateju[thumbsup]
Octopuse dođi ako ikako možes povedi i Mateju a, ako može dat cu ti i broj od Saše pa povedi i nju …
zeko:
”
octopus: ” ej ima neka mala nada da……. možda uletim u Zd. Je to moguče ili…zatvoren krug??!! imate mista za last minut? ” I ne zaboravo povest Mateju[thumbsup]
”
Octopuse dođi ako ikako možes povedi i Mateju a, ako može dat cu ti i broj od Saše pa povedi i nju …
[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
dobro ste zapeli … a mislim da ne zbog mene[lol]
ti si nam posebno drag gost[wink]
dobro ste zapeli … a mislim da ne zbog mene[lol]
Da ti nije dosadno putem……..
octopus: ” dobro ste zapeli … a mislim da ne zbog mene[lol] ” Da ti nije dosadno putem……..
I povedi jos “SAŠU”bit ce ti mnogo zabavno[lol] [lol]