Zvala sam Croatia Airlines…. POSTOJI LET
Zagreb – Zadar polazak 19.01.2007. 21h, slijeće u Zadru u 21:35 h
Zadar – Zagreb povratak 20.01.2007. 7:00h slijeće u Zagrebu u 7:35 h
Zašto nema letova iz Rijeke?
Znači, ako želim doći na okupljanje za 30 minuta sa jedne strane Hrvatske na drugu, moram prvo do Zagreba putovati 2 h.
Bezveze.
Kad smo kod košarke danas je tekma Cedevita – Cibona u Sutinskim
Trebala bi biti dobra tekma
Pa zagrepčani ajde bodriti naše (cedevitu)
[smiley]
Znaš kaj, on mi je vozač u subotu. Pa trebam biti pristojna,
da ne bih završila na okupljanju u gorskom kotaru [smiley]
E alabama ajde da se pošteno preraspodijelimo za putnike. Ti ćeš kolege forumaša, al ja moram pazti što ću reći po puta pa ako mi izleti da mi vjeko odmah ban da [proud]
E alabama ajde da se pošteno preraspodijelimo za putnike. Ti ćeš kolege forumaša, al ja moram pazti što ću reći po puta pa ako mi izleti da mi vjeko odmah ban da [proud]
Ma, nemaš beda, moderatora ću ja voziti. Pa kaj ga se bojiš? Ne grize, a zafrkanciju sa druženja ti neće zamjeriti i moderirati te. To mu je slobodno vrijeme, nema veze sa poslom. (nadam se)[thumbsup]
Bravo Alabama. Posao je posao, a druženje i zezancija nešto drugo. Uglavnom, nisam ni ja nevinašce kad su zezanje, cinizam, sarkazam u pitanju. Još ćete me ostaviti u ZD da se vraćam busom [smiley][smiley][smiley]
Mislim da ovo nekome treba ….. zar ne Ford-e ….. ….. duguješ kištru …..
How do I delete my Skype Chat history?
You can delete your entire Chat history by going to Tools -> Options -> Privacy and clicking on “Clear History”.
This deletes all of your Chats. It is not possible to delete the history of just one Contact. (Note: These directions are for Skype version 1.2 and higher. This option is found under File -> Options in previous versions).
U Tools > Options > Privacy > Show advanced option > pod Keep chat history promijeni “forever” u ” no history”
Mislim da ovo nekome treba ….. zar ne Ford-e ….. ….. duguješ kištru ….. How do I delete my Skype Chat history? You can delete your entire Chat history by going to Tools -> Options -> Privacy and clicking on “Clear History”. This deletes all of your Chats. It is not possible to delete the history of just one Contact. (Note: These directions are for Skype version 1.2 and higher. This option is found under File -> Options in previous versions). U Tools > Options > Privacy > Show advanced option > pod Keep chat history promijeni “forever” u ” no history”
Za ovo ti duguje puno više od kištre…..
[lol] [lol] [lol]
Bravo Alabama. Posao je posao, a druženje i zezancija nešto drugo. Uglavnom, nisam ni ja nevinašce kad su zezanje, cinizam, sarkazam u pitanju. Još ćete me ostaviti u ZD da se vraćam busom [smiley][smiley][smiley]
Ne znam ja mene je mama učila da se sa moderatorima ne smije zafrkavati … [lol]
Ma daj vjeko pa taman imam jedno slobodno mjesto, odnosno carsko mjesto – sjedalicu za bebača, taman ti onako mali staneš i pogled je super …