da zamolimo doktora,to njemu nije problem[lol]
ja o doktoru više ne pišem… opet se najidija da ne kažem uvrijedija… a da sam mu bar šta reka….
Ford:
”
mateja: ” ” Ako neko naredi mali krug[lol] i poveze me, onda ču nešto i smislit [wink] ” Ako ima tko iz Zg da nema nočne more od slovenske carine bilo bi dobro da povedete Mateju….
”
Zaista nije problem u vožnji, ako sam došla do Splita onda bi mogla i do Zadra[thumbsup], jako bi voljela upoznati par ljudi, koji če bit tamo[proud] ali (uvijek dolazi ovaj ali) druge stvari me koče[rolleyes]
Ne brini vidiš da se krećemo prema Kvarneru i bakici , što znači i bliže prema tebi……
Ja ču sigurno još doči pa makar i u Split[thumbsup] Octopus je rekao koliko je to blizu, tako da se mora samo još vrijeme malo popraviti, da mogu iskoristit malo vašeg sunca i mora i plaže…jao da je meni živjet u Splitu onda bi imala sve[lol]
zeko: ” da zamolimo doktora,to njemu nije problem[lol] ” ja o doktoru više ne pišem… opet se najidija da ne kažem uvrijedija… a da sam mu bar šta reka….
Za..bavaj ti mene koliko god hoces …..
ali ne pisi drugima da sam ja nesto govorio o njima … jer neki to ozbiljno shvate ….
Ja ču sigurno još doči pa makar i u Split[thumbsup] Octopus je rekao koliko je to blizu, tako da se mora samo još vrijeme malo popraviti, da mogu iskoristit malo vašeg sunca i mora i plaže…jao da je meni živjet u Splitu onda bi imala sve[lol]
tako se i doktor oženija….
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Na žalost moram ič na spavanje, dužnost zove[smiley] ali neču doč za tri minuta nazad[lol] Čujemo se sutra-nadam se da nečemo biti opet sami sa Markom[proud]
Za..bavaj ti mene koliko god hoces ….. ali ne pisi drugima da sam ja nesto govorio o njima … jer neki to ozbiljno shvate ….
Vistmane ono je bila šala… nisam nikad s doktorom priča o tebi….
vidite da je ipak imati=biti [smiley][smiley]
Na žalost moram ič na spavanje, dužnost zove[smiley] ali neču doč za tri minuta nazad[lol] Čujemo se sutra-nadam se da nečemo biti opet sami sa Markom[proud]
Laku noć Mateja… Mark se baš i ne žali puno kad mora biti sam sa tobom…
mateja:
”
”
Laku noć Mateja… Mark se baš i ne žali puno kad mora biti sam sa tobom…
održavamo kontinuitet stranice…….