Ljudi pozdrav moram pomalo na posa
Evo ja sa posla,sta je ovo nikoga nema,di nam je Mateja.[sad][sad]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ford,
Mateja se u tebe razočarala, išao si na skype a obečao si joj da nečeš…..
NE p….i,ti i doktur ste sve zamutili,ali past ce maske uskoro[bye]
zeko,
nikson: ” Ljudi pozdrav moram pomalo na posa ” Evo ja sa posla,sta je ovo nikoga nema,di nam je Mateja.[sad][sad]
Zeko ja sam ovdje[wink] ali se ne javljam uvijek, jer nikog nema(pobjegli mi na skype) i onda bi pričala sama sa sobom a to ne volim previše[undecid]
Najviše pričam sa Markom a sad ne znam da li zato što je u krevetu i ima vremena ili zato što voli pričati sa mnom[lol]
[emo_cool]
Mateja, ja mislim da je razlog ovaj zadnji dio recenice,bio nam je Octopus sinoc sa nama,e kako bi ilo lipo da sada ti dodjes u Zadar[pray]
zeko,
Mateja, ja mislim da je razlog ovaj zadnji dio recenice,bio nam je Octopus sinoc sa nama,e kako bi ilo lipo da sada ti dodjes u Zadar[pray]
A ja sam baš mislila kako bi bila sa Octopusom vesela ako bi jednom došli kod nas na okupljanje[smiley] Doktore je več bio i mislim da mu je blo lijepo[lol]
[emo_cool]
A ja sam baš mislila kako bi bila sa Octopusom vesela ako bi jednom došli kod nas na okupljanje[smiley] Doktore je več bio i mislim da mu je blo lijepo[lol]
Doktora neće trebat puno nagovarat…
Kako stvari stoje izgleda da ćemo prije u Sloveniju nego u Istru… a Slavoniju da i ne spominjem…
Zeko uvijek kad vidim tvoj podpis, meni se spava[yawn]
Super,a sta to bolje triba[proud]
zeko,
mateja: ” Zeko uvijek kad vidim tvoj podpis, meni se spava[yawn] ” Super,a sta to bolje triba[proud]
Zeko nemoj nam uspavljivati Mateju…evo ode na spavanje…
zeko: ” Mateja, ja mislim da je razlog ovaj zadnji dio recenice,bio nam je Octopus sinoc sa nama,e kako bi ilo lipo da sada ti dodjes u Zadar[pray] ” A ja sam baš mislila kako bi bila sa Octopusom vesela ako bi jednom došli kod nas na okupljanje[smiley] Doktore je več bio i mislim da mu je blo lijepo[lol]
Znas ti onu Mateja,mislim da se doktur te drzi “hvali te me usta moja”[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]