namjerno nisam inst.skyp-a … za sada,nadam se da ču izdržat još koje vrime.
Ne ljuti se na nas nismo zlonamjerno bili tamo …. da sam znao da si tu dosli bi
sutra 100% .. u 19h?
a ja mislija da smo se već dogovorili da ćeš mi se sutra javit pa ćemo zajedno do kašteleta….
Evo ujedno da iskoristim ovaj post kao priliku i svima koji eventualno prvi put žele doći na okupljanje- dakle okupljanje je sutra, 11.01.2008. u 19.00 h u restoranu Kaštelet na Poljudu.
Forde …. još si živ
Pitaju za tebe …. ( od muskih niko ….. ali žene …. )[thumbsup][thumbsup]
octopus: ” sutra 100% .. u 19h? ” a ja mislija da smo se već dogovorili da ćeš mi se sutra javit pa ćemo zajedno do kašteleta…. Evo ujedno da iskoristim ovaj post kao priliku i svima koji eventualno prvi put žele doći na okupljanje- dakle okupljanje je sutra, 11.01.2008. u 19.00 h u restoranu Kaštelet na Poljudu.
ma Ford javim se ja tebi 100%
Zadnjeg puta primjećeno je da zabušavam pa stoga upitan moj dolazak u kašteleta prije 22 15 ako još budete divanili eto i mene na čašici razgovora
Dišem na škrge kao ovo stvorenje na octopusovoj slici[smiley]
Veselim se sutrašnjem sastanku, više manje bit ćemo svi prisutni osim Marka koji je na visinskim pripremama za Zadar…
A moram priznat da me danas oraspoložio i TISK…. lijepo si ti meni doktore govorio na okupljanju prije 3 tjedna… a ja nisam sluša iskusnijeg kolegu[smiley]