Šta je ovo … svi pobjegli na skype….?
Sinoć su neki bili strogi prema doktoru.. mogli bi mu se i izvinit…..
Ford,
Šta je ovo … svi pobjegli na skype….? Sinoć su neki bili strogi prema doktoru.. mogli bi mu se i izvinit…..
pa sta cekas,izvini se[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Ford: ” Šta je ovo … svi pobjegli na skype….? Sinoć su neki bili strogi prema doktoru.. mogli bi mu se i izvinit….. ” pa sta cekas,izvini se[lol]
Ma, pusti ga, vidiš da je ionako sav spigan, di će se više izvijat. Neka se ispriča, lakše je.[rolleyes]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
zeko: ” Ford: ” Šta je ovo … svi pobjegli na skype….? Sinoć su neki bili strogi prema doktoru.. mogli bi mu se i izvinit….. ” pa sta cekas,izvini se[lol] ” Ma, pusti ga, vidiš da je ionako sav spigan, di će se više izvijat. Neka se ispriča, lakše je.[rolleyes]
To je nesto drugo.ali triba ga razumit,njegova vjera ima poseban nacin izgovora,ponasanja itd…[angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Kakva je ovo panika …. pa ne radimo mi ovdje … i ne živimo od ovoga ovdje…. meni se lijepo ovdje družiti s Vama …. bez obzira na moje ……. nastranosti … ( istina najviše boli ……. ali to je tako …. )
Jedno veče me nema a vi svi napali Doktora[angry] Izgleda da je to zbog Saše i vaše ljubomore[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
Pa ljudi moji gdje ste[cry] Opet pričam sama sa sobom[sad] jer ste opet svi na skypu.
Alo ima li koga???
[emo_cool]
Pa ljudi moji gdje ste[cry] Opet pričam sama sa sobom[sad] jer ste opet svi na skypu. Alo ima li koga???
Nema nikoga, ni ovdje ni na skypu. Kako si ti kolegice?
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.