Vjeko, eno ga sad na skypu priča da je on o informatici više zaboravio nego šta si ti ikad znao….
Ne želim puno opisivat šta sam s njim sve doživo zadnjih mjesec dana… eto jednom kad nas posjetiš na okupljanju sjedni kraj njega samo 5 minuta… bit će ti sve jasno
šta sam s njim sve doživo zadnjih mjesec dana… eto jednom kad nas posjetiš na okupljanju sjedni kraj njega samo 5 minuta…
Vjeko, i tebi če htjeti utrpati neke dionice ko i meni …. , sta sam ga god sluša i kupia …. ode strmoglavo , ali na dole ….
Jao meni,
Mislim, mogu ga isključiti no to bi bila mi krajnja nebuloza jer ovo je ipak tema Ležerno, a ako si vi međusobno ne možete stati na kraj i riješiti to, onda vam ni ja ne mogu pomoći.
Što se tiče toga kaj on zna, kaj je zaboravio, kaj će spoznati i koja je moja uloga u svemu tome, I don’t give a f…
Uostalom, drage ću volje sjesti pokraj njega jer tašti su mi najdraži [thumbsup][smiley]
Jao meni, Mislim, mogu ga isključiti no to bi bila mi krajnja nebuloza jer ovo je ipak tema Ležerno, a ako si vi međusobno ne možete stati na kraj i riješiti to, onda vam ni ja ne mogu pomoći. Što se tiče toga kaj on zna, kaj je zaboravio, kaj će spoznati i koja je moja uloga u svemu tome, I don’t give a f… Uostalom, drage ću volje sjesti pokraj njega jer tašti su mi najdraži [thumbsup][smiley]
Vjeko [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Vjeko,ajde ti imas ti i pametnijega posla nego slusat njih dvojicu[lol] [lol] [lol]
Vjeko,ajde ti imas ti i pametnijega posla nego slusat njih dvojicu[lol] [lol] [lol]
Jednog …
Uostalom, drage ću volje sjesti pokraj njega jer tašti su mi najdraži [thumbsup][smiley]
Sad napokon znamo tko je Sašo[smiley]
vjeko: ” Uostalom, drage ću volje sjesti pokraj njega jer tašti su mi najdraži [thumbsup][smiley] ” Sad napokon znamo tko je Sašo[smiley]
?????????????
Dečki, ne pratim ja te vaše interne spike stoga zamislite da je s druge strane internetskog bespuća netko tko ništa ne zna ( da se sada ne dotičem poznavanja interneta i IT tehnologija [smiley] )
Ljudi, gdje god se okrenem sve neki komentari na Doktora.
Ajde lijepo napišite što je s tim likom.
Na forumu tema DOKTOR, na Skypeu tema DOKTOR… [shocked]
Pa što vam je napravio, maznuo vam sve komade???? [lol]
Vjeko u pravu si, mi se na ovoj temi svi znamo i u živo, imali smo već 5 okupljanja u zadnjih 5 tjedana tako da zaista postoje neke interne spike…
Ukratko, drchip je poprilično problematična osoba na forumu a moglo bi se reći i hiperaktivna iako bi to bio teški deminutiv… ali eto… navikne se živ čovjek na sve… pa na kraju krajeva vjerojatno i drchip ima svoju publiku na forumu….
Međutim pravi problemi nastaju na okupljanjima uživo…. drchip baš ne gleda puno tko je žensko tko je muško… tako da je stolica kraj njegove u pravom smislu užarena stolica….