Već vidim bit će ludo u Zadru .Suzan spremi salu ali sa oblim stolovima plizzzz.
ivanasi:
”
imam i ja skype aki ga nisam još koristila…
jeste li sa slušalicama i kamericama, ili samo chatate?
”
većinom chat ali ima ih i sa kamerama ali pošto nismo baš apoloni……
Nego živite u podzemlju i klonite se sunca?!
sjuzann:
”
ivanasi: ” sjuzann, ja sjedim kraj tebe, dalje od njega[smiley][smiley] ” [lol] [lol] [lol]
”
mislim da će se on uvaliti u sredinu…neizbježan je…
[smiley]
može, može, možda ja dovedem pratnju, odnosno pratnja doveze mene[wink]
ipak, opasni su to momci…
Ja bi već dio došao odavno U st ali Bogu hvala dobi prekrasnog sinčića pod bor pa taman ima grčeve i ne mogu ženu ostavit samu … a imam i drugu bebačicu od godinu i pol koja je živi harambaša pa žena ne može s obadvoje izaći na kraj …
Nije ti onda sad najbolje vrijeme za izlete… bit će prilika … ovde se formirala grupa od 10-ak stalnih članova plus još nekoliko ljudi koji povremeno dolaze ili nisu iz Splita…… tako da mislim da će se ova okupljanja održati i na duži rok…..
Ne u podzemlju samo radimo…
Trenutak iskrenosti
[smiley]
Ma u zd bi baš htio doći dosta mi je mijenanja pelena i ja hoću malo provoda [cool]
@Ford
Može sutra na poslu skidam skype pa mi ti se javim
Vistman obaveze su obaveze ali ako dođeš bit ćeš dragi gost i bit će ti sigurno odlično.
Vistman obaveze su obaveze ali ako dođeš bit ćeš dragi gost i bit će ti sigurno odlično.
Ma šalim se … najmanji problem je djetetu pelenu promijeniti … hvala na lijepom gostoprimstvu … laku noć svima …