Napadaju ga da montira web kameru , a njemu se baš i neće………………
Pa kako još i kameru kad ste svi iz Splita[undecid] Mark da li si i ti več na skypu[shocked] Zeko je rekao da neče ali su ga izgleda dobro prepričavali[huh]
mark1:
”
Napadaju ga da montira web kameru , a njemu se baš i neće………………
”
Pa kako još i kameru kad ste svi iz Splita[undecid] Mark da li si i ti več na skypu[shocked] Zeko je rekao da neče ali su ga izgleda dobro prepričavali[huh]
Ma ritko zaboli me glava tamo , imam osječaj da je bučnije nego u kašteleta………………, a nikoga ustvari nečuješ
Mateja ima sniga gore , ako ima pošalji malo po octopusu………..
Sniga ima to če vam i Octopus reči ali ne znam kako če vam ga on donesti[undecid] Bilo bi ipak bolje da vi jednom dođete tu kod nas Doktore je več bio i mislim da mu je bilo dobro[lol]
Mark zar nije ovdje lijepše nego na skypu[thumbsup] Možeš u miru pričati sa kim želiš[smiley]
mateja:
”
Zeko bok[smiley] Vidim da su te nešto napali u medvjedovom brlogu, samo se nedaj[thumbsup]
”
To ti je kad dirnes u osinje gnjezdo,ali nista je to ako ja pocmem razotkrivat forum ce se raspast,nikoga nisam spomenuo sto se sami javljaju[lol]
Zeko di si , jesi šta ljut ili umoran…………
snig nije problem – u onoj torbi u kojoj idu komarče i koja hoba iz Dalmacije u Lj.[cool] i pošto vozim brzo..moglo bi ha…
samo iskreno u Lj. snig – O cm