nina505: ” Vjeko možeš samnom i Alabamom u Zadar. Ford šta ste prebacili okupljanje za subotu? ” pa kolegice nece Vam Alabama nista[smiley] ja garantiram za tog profinjenog ,sarmantnog gospodina[thumbsup]
Hvala, kolega. Premda bi i vi mogli sa nama.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
nina505: ” Vjeko možeš samnom i Alabamom u Zadar. Ford šta ste prebacili okupljanje za subotu? ” pa kolegice nece Vam Alabama nista[smiley] ja garantiram za tog profinjenog ,sarmantnog gospodina[thumbsup]
Kolega krivo ste me shvatili. Alabamu ide samnom da me netko čuva,
pa mi nije problem pitati i ostale da li žele ići. [smiley]
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama
nina čuvat ćemo te poput oka u glavi pitaj Marka,Doktora,Forda
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Zeko – Doktore Kunić gdje si ….. svugdje okolo cili dan na intenetu ….. a, ovdje i na skype te nema … Zeko …. Zeko …. nisam se to nada od tebe ….[lol] [lol] [lol]
ma pusti ga, tko zna di je….na skype mu se javljam ,a taj nebadiva…tako da sam održala monolog…..[lol] [lol] [lol]
Ispricavam se ,ostao mi je kompjuter ukljucen a ja sam imao goste pa nisam se javio[cry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Kolega krivo ste me shvatili. Alabamu ide samnom da me netko čuva, pa mi nije problem pitati i ostale da li žele ići. [smiley]
Nina ne trebaš nikog ko bi te trebao čuvati, vjeruj mi, a može ti reči i Sjuzann jer kad smo me bile same kod njih nosili su nas po rukama[smiley]
[emo_cool]
nina505: ” Kolega krivo ste me shvatili. Alabamu ide samnom da me netko čuva, pa mi nije problem pitati i ostale da li žele ići. [smiley] ” Nina ne trebaš nikog ko bi te trebao čuvati, vjeruj mi, a može ti reči i Sjuzann jer kad smo me bile same kod njih nosili su nas po rukama[smiley]
Večer Mateja …. Pozdravi sve u deželi ( znaš najbolje koga najviše … da pozdraviš )
[proud][proud][proud]
Zeko bok[smiley] Vidim da su te nešto napali u medvjedovom brlogu, samo se nedaj[thumbsup]
[emo_cool]
Danas smo nešto uranili[rolleyes] Evo več je ovdje Drchip a i Mark je došao[smiley] Pozdrav obojici[proud]
p.s.: Doktore ne znam što si učinio Saši, samo plače i kaže da se nič ne javljaš[lol]
[emo_cool]
Zeko bok[smiley] Vidim da su te nešto napali u medvjedovom brlogu, samo se nedaj[thumbsup]
To ti je kad dirnes u osinje gnjezdo,ali nista je to ako ja pocmem razotkrivat forum ce se raspast,nikoga nisam spomenuo sto se sami javljaju[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA