Forde oće li Vjeko naletit do Splita nešto je spominja kroz prvi misec
Naletit će, jedino još moram odrediti koji vikend
Vjeko možeš samnom i Alabamom u Zadar. Ford šta ste prebacili okupljanje za subotu?
Vjeko možeš samnom i Alabamom u Zadar. Ford šta ste prebacili okupljanje za subotu?
Ajd dogovorit ćemo nešto. Na žalost, zbog prirode honorarnih poslova ne mogu znat kad će biti nešto hitno ili s vrlo kratkim deadline-om tako da ne mogu ništa jamčiti, ali, ljudi smo, dogovorit ćemo se [smiley]
Nina zbog tebe smo prebacili sa petka u subotu.
Nemoj ništa o ovom govorit Alabami, on misli da smo zbog njega promijenili termin….[smiley]
Dakle sljedeće okupljanje 11.01.( petak) u Splitu a onda smo 19.01.( subota) u Zadru
nina505: ” Vjeko možeš samnom i Alabamom u Zadar. Ford šta ste prebacili okupljanje za subotu? ” Nina zbog tebe smo prebacili sa petka u subotu. Nemoj ništa o ovom govorit Alabami, on misli da smo zbog njega promijenili termin….[smiley] Dakle sljedeće okupljanje 11.01.( petak) u Splitu a onda smo 19.01.( subota) u Zadru
Uf, nekako bi mi više pasalo da ste odgodili zbog Alabame, sad se osjećam dužnik i ne smijem vas prevariti i ne doći. [smiley]
Mogla sam doći i u petak, ali radim do 4,5 pa dok se krene….
Nina ako slučajno bude problema na rotoru zovi Forda on je specijalist za te situacije(ps.pitaj sjuzann)
Nadam se da neću imati problema s rotorom [smiley],
ali nema veze nek’ sjuzann ispriča
Zeko – Doktore Kunić gdje si …..
svugdje okolo cili dan na intenetu ….. a, ovdje i na skype te nema …
Zeko …. Zeko …. nisam se to nada od tebe ….[lol] [lol] [lol]
ma pusti ga, tko zna di je….na skype mu se javljam ,a taj nebadiva…tako da sam održala monolog…..[lol] [lol] [lol]
pa kolegice nece Vam Alabama nista[smiley]
ja garantiram za tog profinjenog ,sarmantnog gospodina[thumbsup]