Ljudi ide li se u Zadar , ima zainteresiranih , sjuzan di si od tebe sve zavisi , a mi ćemo pomoć u org.koliko bude tribalo…… Mislim u odvozu pripitih i to….. šalim se.
naravno mark da dolazite…ja sam mislila da je već sve dogovoreno…bila je riječ o 18.01 ali ako se slažete možemo odgoditi za 19.01 radi Alabame i Nine…
mark1:
”
Ljudi ide li se u Zadar , ima zainteresiranih , sjuzan di si od tebe sve zavisi , a mi ćemo pomoć u org.koliko bude tribalo…… Mislim u odvozu pripitih i to….. šalim se.
”
naravno mark da dolazite…ja sam mislila da je već sve dogovoreno…bila je riječ o 18.01 ali ako se slažete možemo odgoditi za 19.01 radi Alabame i Nine…
meni odgovara svakako…………..
mark1: ” Ljudi ide li se u Zadar , ima zainteresiranih , sjuzan di si od tebe sve zavisi , a mi ćemo pomoć u org.koliko bude tribalo…… Mislim u odvozu pripitih i to….. šalim se. ” naravno mark da dolazite…ja sam mislila da je već sve dogovoreno…bila je riječ o 18.01 ali ako se slažete možemo odgoditi za 19.01 radi Alabame i Nine…
Nije uvjet. Prilagodićemo se i za 18. (zadavaćemo naloge laptopom iz auta)[thumbsup]
Ma njima ti je svejedno Alabama…misliš da 19. imaju nekog posla…neeemaju…[smiley]…
šalim se…večeras nek se izjasne….
Ma njima ti je svejedno Alabama…misliš da 19. imaju nekog posla…neeemaju…[smiley]… šalim se…večeras nek se izjasne….
A možda neki idu na ribarenje ili na Kupres. Vidjet ćemo…..[smiley]
sjuzann: ” Ma njima ti je svejedno Alabama…misliš da 19. imaju nekog posla…neeemaju…[smiley]… šalim se…večeras nek se izjasne…. ” A možda neki idu na ribarenje ili na Kupres. Vidjet ćemo…..[smiley]
Na ribarenje još nekako, a na Kupres nikako…da noge polome…[lol] [lol]
ja sam se izjasnio , ………………. valjda će i ovi moji ubrzo……
Kako? Pa tvoj prijedlog da to bude i 18. i 19. neznam da li mogu svi izdržati.[proud]
mark1:
”
ja sam se izjasnio , ………………. valjda će i ovi moji ubrzo……
”
Kako? Pa tvoj prijedlog da to bude i 18. i 19. neznam da li mogu svi izdržati.[proud]
procijeničeš sam kad nas vidiš……
nisu ti oni za snig…i doktor je jedva živ doša doma…[lol] [lol] [lol]
Bome nisam , volim lito i gotovo……………..