Zna sam da je doktur lud,ali toliko nisam brate,najprije idemo na skype da mozemo komodno pisat a onda opet Fordu pise da ima PM,e ko sa djavlon tikve sadi o glavu mu se razbijaju
Zna sam da je doktur lud,ali toliko nisam brate,najprije idemo na skype da mozemo komodno pisat a onda opet Fordu pise da ima PM,e ko sa djavlon tikve sadi o glavu mu se razbijaju
zeko moraš sve pratit
Doktor je već izrazio želju di bi mogli ići…u “Šime”…ali sve je stvar dogovora…ima puno mjesta di je ugodno i dobra spiza…
Zeko oisa sam mu da ga dugo nema da je sigurno na PM s nekom ženskom…. kolegicom….
Jel bio kolega Brentos danas na okupljanju?
Njemu veliki pozdrav!
Ajde i meni pošaljite svoje Skypeove na PM. [smiley]
Petkom je bolje nego subotom, makar je tako bilo prije 2 godine! Hm, sad ste me zainteresirali, vidim da je ekipa odlična! Ja sam u Zagrebu na okupljanju govorio da bih više volio da skupa zapjevamo nego da mi ATPL ode na 5k, tako sam i mislio! Ja sam uvijek za feštu, malo priče o dionicama, vremenu, djeci, Hajduku… A onda ruke gore, gore, gore…
@ford, sjećam se toga…[lol]
zeko pa znaš doktora…taj je hiperaktivan, na sto strana stigne…
sjuzann, nečemo u šime, nađi ti nešto po svom izboru a da je mirno tj da možemo pričat bez nadvikivanja…..
zeko: ” Zna sam da je doktur lud,ali toliko nisam brate,najprije idemo na skype da mozemo komodno pisat a onda opet Fordu pise da ima PM,e ko sa djavlon tikve sadi o glavu mu se razbijaju ” zeko pa znaš doktora…taj je hiperaktivan, na sto strana stigne…
Zeko …. Alabama ima dobar potpis…..
Ludim smatraju onoga čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
zeko pa znaš doktora…taj je hiperaktivan, na sto strana stigne…
hiperaktivan je dobra riječ a ludak još bolja