Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Napustio nas je veliki čovjek, velikog i iskrenog srca.
RIP i neka ti je laka zemlja

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Tako sam tužna, napustila nas je predobra osoba,… počivaj u miru Zeko

retro:
zeko 05.05.2012. :

Ko kaže da je recesija,radi se punom parom pa se nema vrimena ni javiti
Nadam se da ću trefit koga na sv.Duju

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Brudet koji sam prenio napisao je ” Zeko zna” iz Zagreba.

.

Zeko, počivaj u miru

Zeko mali čovjek velikog srca , neka ti je laka zemlja RIP

Evo možda i nije vrime za takve vjesti i možda i nisan onaj koji bi moga to prvi i tu napisat i več sad se izvinjavam ako nešto nije napisano gramatički pravilno ( jer ipak nisan orig.dalmatinac pa ni hr…al)….za uvik nas je neočekivano napustia legendarni forumaš ..Zeko.Svi koji su ga upoznali ..pa makar na tren..su odma osjetili nevjerovatnu pozitivnu energiju…bia je ljudina od čovika.I hvala mu da san tu čast ima i ja.
Zeko bilo di si …sve najbolje !!!!!!!!!

Jadni zeko.

Kad bolje razmislim jado uz ovoliko vukova, lisica, lavova, međeda,tigrova…….i ovih svih kvočki, kaj su stalno gladne, nikad zapravo i nije imao šanse.

Mislim, pa stalno nekog vraga jedete, uopće mi nije jasno kak ste tak mršave.

Umjesto da se opustite i stavite malo na sebe oblina.

Pa vidite kako su prije komadi izgledali (dobro imali su steznike ko ona mala zelenooka iz Zameo ih vjetar.

Pridružujem se žalovanju za zecovom, RIP ZEKO, nadam se da si sada na nekom ljepšom mjestu nego što je Hrvatska.

U paklu po mogućnosti.

lp[emo_beztona]

[b]CRVENE ZORE[/b] [b]SIVI, MAKNITE SE OD MARSA DOK JOŠ MOŽETE[/b] [b]Naprijed Tigre[/b]

….za uvik nas je neočekivano napustia legendarni forumaš ..Zeko.Svi koji su ga upoznali ..pa makar na tren..su odma osjetili nevjerovatnu pozitivnu energiju…bia je ljudina od čovika.I hvala mu da san tu čast ima i ja.
Zeko bilo di si …sve najbolje !!!!!!!!!

Potpisujem ovo jer ne bi mogla napisati bolje…Zeko pozdravi mi Karlu, svaki trenutak sam uživala u vašem društvu…falite mi oboje i nikad vas neču zaboraviti…

[emo_cool]

Zeko umro si zbog sistema čekajući drugi mjesec i odgođenu operaciju ugrađivanja premosnice….mislio sam da sve znam a tek sad vidim koliko je život surov.
Izgubiti tako mlad i vedar život zbog takve banalne situacije…..ogorčen sam i beskrajno tužan…..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Zeko umro si zbog sistema čekajući drugi mjesec i odgođenu operaciju ugrađivanja premosnice….mislio sam da sve znam a tek sad vidim koliko je život surov.
Izgubiti tako mlad i vedar život zbog takve banalne situacije…..ogorčen sam i beskrajno tužan…..

bez komentara …..

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Karla & Zeko http://www.youtube.com/watch?v=0LcsDXfMgsM

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Njetto je…..

Ovo me šokiralo…!!!!! Zeko prijatelju počivaj u miru.
Pozdrav svima….

Evo ja, pravo malo mi neugodno, tužnu vijest sam primio vjerojatno kad i svi ostali [emo_mrgud]. Još uvijek sam u šoku i nevjerici nekako, ne mogu povjerovati da si nas napustio. Volio bih da je ovo još jedna od tvojih zajebancija kojih ti nije falilo, ali nije nema te nažalost otišao si. Na Badnjak sam doznao tužnu vijest i evo ne prođe par dana opet mi padneš na pamet. Sjetim te se uvijek nasmijanog, ozarenog onakvog kakav si bio na susretima otvoren, iskren, direktan, luckasto opaljen, šarmantan do bola, naprosto faca bio faca ostao.

Evo baš se mislim popit kavu ovih dana tamo di smo se sastajali, pa ako ima ko od ekipe volje da se još jednom sjetimo neponovljivog Zeke.

Počivaj u miru Prijatelju dragi…

New Report

Close